Selerud och Karlsson Törnborg klara för ny säsong i Linköpings FC

Sport, Bild Östergötland, Linköping.

Nu är det klart att de två unga och talangfulla spelarna Ronja Karlsson Törnborg och Alva Selerud stannar i Linköpings FC även kommande säsong. Det innebär att en stor del av truppbygget inför 2021 är klart, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

  • Alva Selerud har spelat i LFC sedan 2017 och i år gjorde hon sina första två mål och två assist i OBOS Damallsvenskan. Ronja Karlsson Törnborg kom till Linköpings FC säsongen 2020 från nyblivna Elitettanlaget IFK Norrköping.
  • Nu har Ronja Karlsson Törnborg skrivit avtal på ett år och Alva Selerud på tre år med Linköpingsklubben.
  • – Vi är mycket glada att två unga talangfulla spelare har förlängt med LFC. Det är ett fint kvitto på att vi inte bara attraherar unga spelare, utan att de också trivs i vår förening, ser en långsiktighet och tror på den resan som vi ska åstadkomma tillsammans, säger Frida Andersson, klubbdirektör i Linköpings FC, i ett pressmeddelande. 
  • – Jag är oerhört glad över att ha förnyat mitt kontrakt med Linköpings FC. Jag tror på Andrée, Malin och den satsning som LFC nu gör. Jag trivs väldigt bra med alla tjejer i laget och ser verkligen fram emot kommande år. Vi kommer tillsammans arbeta väldigt hårt för att utvecklas och vara med och utmana för att bli så bra som möjligt, säger Alva Selerud.
  • – Jag valde såklart att stanna kvar i Linköping då staden ligger mig varmt om hjärtat. Linköping var det laget jag kollade på när jag var yngre och som jag alltid har hejat på, säger Ronja Karlsson Törnborg.
Alva Selerud och Ronja Karlsson Törnborg. Foto Mia Eriksson
error: