Polisen/ Räddningstjänsten: Stillastående bil brann

NYHET, Bild Östergötland, Linköping.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 38 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det skriver polisen på deras sida.

  • 04:29 Polis, räddningstjänst och ambulans åkte till Västra Husby i Söderköping efter larm om att en stillastående bil brann. Väl på plats lyckades räddningstjänsten släcka branden och hindra spridningsrisken. Polispatrull på plats har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Polis har också dokumenterat brottet. Ingen person skadades i samband med branden.
  • Utöver detta har polisen haft diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Räddningstjänstens larm:

  • 00:17 Backgårdsvägen – Motala. Automatlarm.
  • 04:26 Östra rydsvägen – Söderköping. Ett fordon som brinner på platsen. Uppdatering 04.41: Vi är framme på plats. Bilen är helt övertänd. Ingen spridningsrisk. Räddningstjänsten påbörjar släckning. Prognos 30 minuter.
error: