Stort bildspel: 2023 i bilder-en tillbakablick på året som gått

December är en månad där man tittar tillbaka och reflekterar litegranna på året som gått, i stort som smått. Tyvärr drabbades Östergötland av det gängvåld som man kanske läst eller sett om på tv. Skjutningar och sprängdåd inträffade i Linköping, Norrköping och Motala, dessutom drabbades återigen Linköping av en stor explosion. Denna gång i Ekholmen, där en stor del av en fasad sprängdes bort, turligt nog även denna gång utan dödlig utgång. Stora evenemang gästade Linköping, som Mello och landskamp i handboll. Andra stora händelser i länet var den militära övning Aurora-23, Kungabesöket i Linköping, UEFA Women’s Champions League och Närcon Sommar. Så ta er tid och ta en titt på året som gått, 2023.

Här är ett urval av bilder från året som gått!

God Jul och Gott Nytt År!

Januari

MOTALA 20230106 Kraftigt snöfall i Östergötland.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230122 Räddningstjänsten i Motala rycker ut på larm.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230127 Flera skott avlossades mot ett flerfamiljshus i Ryd i Linköping under natten mot fredagen. Polis larmades till platsen klockan 01.12. På bilden: Kriminaltekniker som arbetat på platsen.
Foto Jeppe Gustafsson

Februari

LINKÖPING 20230208 En skottskadad man vårdas på sjukhus efter ett mordförsök i stadsdelen Vimanshäll, Linköping, under onsdagskvällen.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230208 Polisjakten på rymlingen från Vrinnevisjukhuset fortsätter. Här en poliskontroll på E4 strax norr Linköping vid 17-tiden. Långa köer på platsen.
Foto Jeppe Gustafsson/Expressen
230210 Farah Abadi och Jesper Rönndahl under genrepet till Melodifestivalen den 10 februari 2023 i Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson / BILDBYRÅN
230210 Unik inblick bakom scenen: Jesper Rönndahl och th ljudtekniker Kenneth Back under genrepet till Melodifestivalen den 10 februari 2023 i Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson / BILDBYRÅN
230210 Jesper Rönndahl under genrepet till Melodifestivalen den 10 februari 2023 i Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson / BILDBYRÅN
LINKÖPING 20230222 Reportage till Tidningen Byggnadsarbetaren. Emma Andersson, Linköping, vinnare av tävlingen “Årets Byggmiss 2022- Bästa foto”.
Foto Jeppe Gustafsson/ Byggnadsarbetaren
MOTALA 20230213 Solnedgång över Motala. Foto Jeppe Gustafsson
HAGEBYHÖGA 20230227 Norrsken under natten mot tisdag i Östergötlands län. På bilden: Hagebyhöga kyrka, strax utanför Vadstena stad. Foto Jeppe Gustafsson

Mars

LINKÖPING 20230306 Porträtt, Fastighetstidningen, “Bakom fasaden”, Carl-Fredrik Grönhagen, vd, Mannersons Fastigheter, Linköping. Här fotograferad vid deras fastigheter på Hospitalstorget, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson/ Fastighetstidningen
MOTALA 20230307 Vinterväder i centrala Motala.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230308 Spaniens nr 20 Abel Serdio i den internationella handbollsmatchen i EHF European Cup mellan Sverige vs Spanien, Saab arena, Linköping, Sverige.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230309 En öde Snoddas restaurang, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230309 Snöfall under torsdagen, Motala, Sverige. Någon som säljer munkar och churros på Stora Torget under snöfallet.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230317 : Säkerhetssamordnaren Claes Lauritsen.
Foto Jeppe Gustafsson/ Vi Linköping
LINKKÖPING 20230318 Johan Pehrson (l) under liberalernas riksmöte under lördagen.
Foto Jeppe Gustafson
LINKÖPING 20230318 Kaga kyrkas kyrktorn under lördagens dimma.
Foto Jeppe Gustafson

April

MALMSLÄTT 20230403 Militärbefäl vid ceremonin på måndagen då Försvarets materielverk, FMV, överlämnade de tre första av tio beställda övningsflygplan av typen GROB G120TP, i Flygvapnet kallat SK 40, vid en ceremoni på Malmen flygbas.
Foto Jeppe Gustafson
MALMSLÄTT 20230403 GROB G120TP- flygplan inför ceremonin på måndagen då Försvarets materielverk, FMV, överlämnade de tre första av tio beställda övningsflygplan av typen GROB G120TP, i Flygvapnet kallat SK 40, vid en ceremoni på Malmens flygbas.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230424 Linköpings nr 9 Cathinka Tandberg jublar efter 1-0 under måndagens match i OBOS Damallsvenskan mellan Linköping FC-Hammarby IF at Bilbörsen arena.
Foto Jeppe Gustafsson
KVARN 20230427 Kvinnlig soldat vid STA MOUT, som är en stridsövningsanläggning bestående av stadsmiljö, under den stora militärövningen Aurora23, på Land Warfare Center (Markstridsskolan, MSS), Kvarn, Sverige, under torsdagen.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230422 Record store day under lördagen på Bengans skivbutik, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230422 Lördagens invigning av Tinnerbäcksbadet, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230414 Kistan bärs in till Matteus kyrka i Norrköping, innan begravningscermonien för Mats Löfving, som var biträdande rikspolismästare och regionpolismästare i Stockholm.
Foto Jeppe Gustafsson

Maj

MALMSLÄTT 20230502 Den stora militärövningen Aurora23, på Malmen flygbas, Malmslätt, Sverige, under tisdagen. Under övningen kommer militär och civil sjukvård att träna på att behandla ett stort antal skadade efter en simulerad robotattack mot Helikopterflottiljen på Malmens flygbas.
Foto Jeppe Gustafsson
MALMSLÄTT 20230502 Den stora militärövningen Aurora23, på Malmen flygbas, Malmslätt, Sverige, under tisdagen. Under övningen kommer militär och civil sjukvård att träna på att behandla ett stort antal skadade efter en simulerad robotattack mot Helikopterflottiljen på Malmens flygbas.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230524 En fästing i en trädgård.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230514 Norrköpingsfans inför söndagens fotbollsmatch i OBOS Damallsvenskan mellan Linköping FC-IFK Norrköping på Bilbörsen arena, Linköping, Sverige.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230525 Sveriges kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia under ett besök i Linköping, Sverige, på torsdagen, med anledning av 50-årsjubileet av Sveriges konungs tron. På bilden: Historievandring med guider i slottsträdgården.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230520 Studentorkesterfestivalen, SOF23, i Linköping, Sverige, på lördag. Festivalen lockade många besökare.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPNG 20230526 Titanic-släktingen Bosse Pettersson, vars (blivande) mamma räddades från vågorna, under fredagens pressvisning av den nordiska premiären av utställningen “Titanic: Artefaktutställningen” i Linköping, Sverige. Utställningen, som visar över 200 föremål från Titanic, erbjuder en känslomässig resa genom berättelser, fotografier och föremål i återskapade interiörer från Titanic. Sverige har en stark koppling till Titanic då flera svenskar emigrerade till Amerika.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPNG 20230526 “Titanic: Artefaktutställningen” i Linköping, Sverige. Utställningen, som visar över 200 föremål från Titanic, erbjuder en känslomässig resa genom berättelser, fotografier och föremål i återskapade interiörer från Titanic. Sverige har en stark koppling till Titanic då flera svenskar emigrerade till Amerika.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230520 Linköpings domkyrka har täckts med byggnadsställningar. Detta på grund av restaureringsarbeten på katedraltornet som ska pågå i tre år fram till 2025. Plåt och sten ska bytas ut och spiran högst upp i kyrkan och urtavlor förgylls.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230505 Passagerarbåten M/S Kind välte i torrdockan vid Gamla Motala Verkstad, Motala, Sverige under fredagen. Enligt lokaltidningen fanns det fem personer ombord på båten vid tillfället, men ingen skadades.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230507 En katt som jagar en mus i en trädgård.
Foto Jeppe Gustafsson

Juni

HAGEBYHÖGA 20230611
Seasonal weather, Värmeböljan i Sverige fortsätter, hästar med föl i en hästhage strax utanför Vadstena.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230629 Nr 9 Hans-Åke Söderqvist, Norbergs MC, BMC Cooper S, under KAK Midnattssolsrallyt, Linköping, under torsdagen.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230620 Klockan 02.42 natten mot tisdagen larmades polisen till stadsdelen Ekön i Motala efter att kraftiga smällar hörts. Polisen hittade vad de misstänker vara skotthål i en entré till en fastighet.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230616 Cyklister under lång exponering utanför Motala, under ett av världens största cykelmotionslopp, Vätternrundan, på fredagen. Vätternrundan eller Vätternrundan 315 är ett 315 kilometer lång cykellopp för motionärer. Uppemot 16 000 cyklister är anmälda till Vätternrundan 315 km som i år körs för 58:e gången.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230616 Tidigare skidåkaren Johan Olson i starten under ett av världens största cykelmotionslopp, Vätternrundan, på fredagen. Vätternrundan eller Vätternrundan 315 är ett 315 kilometer lång cykellopp för motionärer. Uppemot 16 000 cyklister är anmälda till Vätternrundan 315 km som i år körs för 58:e gången.
Foto Jeppe Gustafsson
230609 Nilla Fischer poserar för ett porträtt under en fotografering den 9 juni 2023 i Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson / BILDBYRÅN
NORRKÖPING 20230616 European cup, FIS Grasski Sweden, i Vrinnevibacken, Norrköping, Sweden, under fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230616 European cup, FIS Grasski Sweden, i Vrinnevibacken, Norrköping, Sweden, under fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230616 European cup, FIS Grasski Sweden, i Vrinnevibacken, Norrköping, Sweden, under fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230616 Nr 149 Edvard Nord, Sweden, under European cup, FIS Grasski Sweden, i Vrinnevibacken, Norrköping, Sweden, under fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230616 European cup, FIS Grasski Sweden, i Vrinnevibacken, Norrköping, Sweden, under fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230607 Mer än femton storskaliga dinosaurier och 50 spektakulära modeller gjorda av över 6 miljoner legobitar intar Teknikhallen på Platinum Cars Arena i Norrköping, Sverige, när utställningen Jurassic World by Brickman® öppnar och har Europapremiär den 8 juni.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230614 Studenten i Motala blev en blöt tillställning.
Foto Jeppe Gustafsson
ÅTVIDABERG 20230630 Porträtt på Kristian Bergström, före detta fotbollsspelare som under sin karriär spelade i Allsvenskan för IFK Norrköping, Malmö FF och Åtvidabergs FF. Här under en fotografering på Kopparvallen i Åtvidaberg.
Foto Jeppe Gustafsson/Expressen

Juli

BORENSBERG 20230728 M/S Wilhelm Tham, kanalbåt i solnedgången, fotograferad strax utanför Borensberg.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230715 En låda med barbiedockor som någon plockat fram i samband med sommarens Barbie-film.
Foto Jeppe Gustafsson
JÖNKÖPING 20230709 Luftballonger i Jönköping, Sverige, under Svenska Cupen, Andréedagarna, på söndagskvällen.
Foto Jeppe Gustafsson
JÖNKÖPING 20230709 Luftballonger i Jönköping, Sverige, under Svenska Cupen, Andréedagarna, på söndagskvällen.
Foto Jeppe Gustafsson
JÖNKÖPING 20230709 Luftballonger i Jönköping, Sverige, under Svenska Cupen, Andréedagarna, på söndagskvällen.
Foto Jeppe Gustafsson
JÖNKÖPING 20230709 Luftballonger i Jönköping, Sverige, under Svenska Cupen, Andréedagarna, på söndagskvällen.
Foto Jeppe Gustafsson
JÖNKÖPING 20230709 Luftballonger i Jönköping, Sverige, under Svenska Cupen, Andréedagarna, på söndagskvällen.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230727 Nordens största cosplayfestival, Närcon, under torsdagen i Linköping. Närcon beskrivs som en fysisk mötesplats för unga med digitala intressen. Festivalen innehåller allt från cosplay, tv-spel och japanska böcker etc. I år förväntas festivalen slå besöksrekord med över 14 000 deltagare per dag.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230727 Nordens största cosplayfestival, Närcon, under torsdagen i Linköping. Närcon beskrivs som en fysisk mötesplats för unga med digitala intressen. Festivalen innehåller allt från cosplay, tv-spel och japanska böcker etc. I år förväntas festivalen slå besöksrekord med över 14 000 deltagare per dag.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20230726 Sommardag utmed Göta kanal. Här ses får strax utanför Borensberg, under onsdagen.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20230726 Sommardag utmed Göta kanal. Här ses turister i Cloetta-butiken vid fabriken i Ljungsbro.
Foto Jeppe Gustafsson
STOCKHOLM 20230701 Fiskmås som passerar utsikten mot Djurgården.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230723 Kommer Twitters fågel att somna in snart? Elon Musk skriver på sociala medier att Twitter-fågeln kommer att ersättas med en ny logga och namnet kommer att ersättas med “X”.
Foto Jeppe Gustafsson

Augusti

LINKÖPING 20230817 Reportage angående Brf L21 Ekholmen, Linköping, som råkat ut för en större brand i en av deras fastigheter. De är just nu uppe i återställandet, där 18 medlemmar är evakuerade. Bilden: Ella Wasström, vice ordförande & försäkringsansvarig.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230829 Intervju under inspelningen av Sveriges Televisions TV-program “Antikrundan” i Motala, Sverige, på tisdagen. I sommar åker Sveriges Televisions program Antikrundan ut på sin årliga turné för 35:e gången och besöker en rad städer runt om i Sverige. Antikrundan är den svenska versionen av det ursprungliga BBC-formatet Antiques Roadshow. Showen besöker olika platser i Sverige och låter människor ta med sina antikviteter för att värderas av experter.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230829 Knut Knutson, antikexpert, under inspelningen av Sveriges Televisions TV-program “Antikrundan” i Motala, Sverige, på tisdagen. I sommar åker Sveriges Televisions program Antikrundan ut på sin årliga turné för 35:e gången och besöker en rad städer runt om i Sverige. Antikrundan är den svenska versionen av det ursprungliga BBC-formatet Antiques Roadshow. Showen besöker olika platser i Sverige och låter människor ta med sina antikviteter för att värderas av experter.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230829 Personal under inspelningen av Sveriges Televisions TV-program “Antikrundan” i Motala, Sverige, på tisdagen. I sommar åker Sveriges Televisions program Antikrundan ut på sin årliga turné för 35:e gången och besöker en rad städer runt om i Sverige. Antikrundan är den svenska versionen av det ursprungliga BBC-formatet Antiques Roadshow. Showen besöker olika platser i Sverige och låter människor ta med sina antikviteter för att värderas av experter.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230829 Inspelningen av Sveriges Televisions TV-program “Antikrundan” i Motala, Sverige, på tisdagen. I sommar åker Sveriges Televisions program Antikrundan ut på sin årliga turné för 35:e gången och besöker en rad städer runt om i Sverige. Antikrundan är den svenska versionen av det ursprungliga BBC-formatet Antiques Roadshow. Showen besöker olika platser i Sverige och låter människor ta med sina antikviteter för att värderas av experter.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230828 Tv-värden Anne Lundberg, Sveriges Television, klättrar i Motalas radiomaster i samband med ett reportage när tv-programmet Antikrundan har anlänt till staden Motala, Sverige, under måndagseftermiddagen. I sommar åker Sveriges Televisions program Antikrundan ut på sin årliga turné för 35:e gången och besöker en rad städer runt om i Sverige.
Foto Jeppe Gustafsson
NUSNÄS 20230814 Översvämmad brygga och områden runt Siljan, Nusnäs, Sverige, under måndagskvällen, dagarna efter regnväder Hans.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20230830 Ett misstänkt farligt föremål hittades i ett bostadsområde i Motala under onsdagseftermiddagen. Polisens nationella bombskydd har varit på platsen för att ta bort föremålet. På bilden: Polisens Nationella Bomb Squad arbete på brottsplatsen.
Foto Jeppe Gustafsson
UPPSALA 20230824 Utländsk fauna, här en Tarsius tarsier, på Evolutionsmuseet, Uppsala, Sverige. Antalet föremål i dagens samling, som spänner över zoologiska, paleontologiska och mineralogiska exemplar, är cirka 5 miljoner unika föremål, varav endast en bråkdel är utställda.
Foto Jeppe Gustafsson
ÖSTANSJÖ 20230813 Översvämmat område i Östansjö, söder om Örebro, i söndags dagarna efter regnstormen Hans.
Foto Jeppe Gustafsson
ÖSTANSJÖ 20230813 Översvämmat område i Östansjö, söder om Örebro, i söndags dagarna efter regnstormen Hans.
Foto Jeppe Gustafsson

September

ÖREBRO 20230902 Flyguppvisning, Saab 105, SK 60, Örebro flygplats.
Foto Jeppe Gustafsson
ÖREBRO 20230902 Jas 39 Gripen C, , Örebro flygplats.
Foto Jeppe Gustafsson
VÄSTERÅS 20230902 Flygbild på översvämmade områden i Västerås, efter det kraftiga regnet under lördagen.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20230903 En misstänkt detonation har inträffat i ett flerfamiljshus i Norrköping tidigt på söndagsmorgonen. En brand har spridit sig till vinden och fått taket att rasa. Minst 150 personer ska ha evakuerats från sina hem.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230906 Brandlarm inför onsdagens match mellan Arsenal WFC vs Linköping FC i UEFA Women’s Champions League, League path omgång 1, på Linköping arena, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230906 Arsenals nr 17 Lina Hurtig jublar efter 2-0 under onsdagens match mellan Arsenal WFC vs Linköping FC i UEFA Women’s Champions League, League path omgång 1, på Linköping arena, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230906 Till höger Linköpings nr. 29 Yuka Momiki vs Arsenals nr. 19 Caitlin Foord under onsdagens match mellan Arsenal WFC vs. Linköping FC i UEFA Women’s Champions League, League path omgång 1, på Linköping arena, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230908 Konsert med Zara Larsson under Bonfire-festival på fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230908 Eldshow under Bonfire-festival på fredagen.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230909 Paris FC målvakt nr. 16 Chiamaka Nnadozie under lördagens sista match mellan Arsenal WFC vs. Paris FC i UEFA Women’s Champions League, League path round 1, på Linköping arena, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230909 Paris FC nr. 20 Louna Ribadeira slog det avgörande målet på straffspark under lördagens sista match mellan Arsenal WFC vs. Paris FC i UEFA Women’s Champions League, League path round 1, på Linköping arena, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
INKÖPING 20230909 Paris FC jublar efter vinsten efter lördagens sista match mellan Arsenal WFC vs. Paris FC i UEFA Women’s Champions League, League path round 1, på Linköping arena, Linköping.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230909 Konsert med Benjamin Ingrosso under Bonfire-festival.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20230910 Sebastian Ingrosso, under Bonfire festivalen.
Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20230916 Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs bröllop i Vadstena klosterkyrka, Vadstena, under lördagen.
Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20230916 Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs bröllop i Vadstena klosterkyrka, Vadstena, under lördagen.
Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20230916 Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs bröllop i Vadstena klosterkyrka, Vadstena, under lördagen. Till höger ses Ulf Kristersson och hans fru Birgitta Ed.
Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20230916 Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs bröllop i Vadstena klosterkyrka, Vadstena, under lördagen.
Foto Jeppe Gustafsson
MANTORP 20230923 #91 Oscar Löfquist under lördagens Porsche Carrera Cup, the Grande Finale, Mantorp Park, Mantorp.
Foto Jeppe Gustafsson
MANTORP 20230923 Nr 8 Marcus Ericsson, Porsche Experience Racing, i skuggan av en fotografs kameralins före loppets start, under lördagens Porsche Carrera Cup i Grande Finale på Mantorp Park, Mantorp.
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 230925 Sophia Jarl, Norrköpings kommunstyrelses ordförande poserar för ett porträtt under en fotografering den 25 september 2023 i Norrköping. Här fotograferad i Industrilandskapet i staden.
Foto Jeppe Gustafsson / BILDBYRÅN
LINKÖPING 20230926 En explosion har inträffat i ett flerfamiljshus i Linköping, Sverige, tidigt på tisdagsmorgonen. Polisens nationella bombskydd på platsen.
Foto Jeppe Gustafsson
GÖTEBORG 20230928 Prins Carl Philip under torsdagen på Bokmässan.
Foto Jeppe Gustafsson

Oktober

LINKÖPING 20231012 Reportage om 82-åriga Rose-Marie Jonsson som är en inbiten Linköping HC-supporter, inför torsdagens hemmamatch mot Växjö Lakers, som hon ska se på plats. Hon tatuerade in LHC-loggan i nacken för tio år sedan och inför årets säsong samlade fansen in pengar till ett årskort för Ros-Marie så hon kan se alla matcher. Till höger på bilden ses Erik Woode, Linköping, under matchen.
Foto Jeppe Gustafsson/ Aftonbladet
NORRKÖPING 20231010 Reportage på byggnadsarbetarna på samma arbetsplats som aldrig pratat med varandra: Svenske Andreas Källgren, NCC, och polska Marek Pedynkowski (till vänster på bilden), från Bygglove, vid projekt Kronomagasinet i Inre hamnen, Varvsgatan 3, i Norrköping.
Foto Jeppe Gustafsson/Byggnadsarbetaren
HAGEBYHÖGA 20231023 Höstfärger under måndagen i Östergötlands län. Här ses hästar i en hästhage strax utanför Hagebyhöga, ett föl med ett höstlöv i munnen.
Foto Jeppe Gustafsson

November

MOTALA 20231103 Alla helgons dag, Motala griftegård.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20231114 Stort polisingripande på Östermalmsgatan, Motala, på tisdagseftermidagen. Här har en insatsstyrka gripit en person.
Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20231115 Romina Pourmokhtari, klimat- och miljöminister, under onsdagens invigning av Svensk Plaståtervinnings nya sorterings- och plaståtervinningsanläggning, Site Zero. Ett stort antal gäster från hela Europa kommer till Motala för att uppleva världens största och mest avancerade sorterings- och återvinningsanläggning, och se cirkularitet i verkligheten. Inför öppningen har Site Zero provkörts – och återvinningsresultaten överträffar alla förväntningar, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Foto Jeppe Gustafsson

December

NORRKÖPING 20231125 Pro-palestinsk demonstation i centrala Norrköping under lördagen med anledningen av konflikten mellan Israel och Palestina.
Foto Jeppe Gustafsson/Expressen
231202 Spelare fotograferad under lång exponeringstid under en futsal-cup.
Foto Jeppe Gustafsson / BILDBYRÅN
ÖREBRO 20231208 Strejk på Tesla servicestation under fredagsmorgonen i Örebro. IF Metall kämpar mot den amerikanska biltillverkaren om ett kollektivavtal som är standard i Sverige.
Foto Jeppe Gustafsson
STOCKHOLM 20231208 Turister utanför Stockholms slott, under Nobelveckan.
Foto Jeppe Gustafsson
STOCKHOLM 20231208 Guidning utanför Stockholms slott, under Nobelveckan.
Foto Jeppe Gustafsson
STOCKHOLM 20231208 Nobelmuseet i Gamla stan, Stockholm, under Nobelveckan.
Foto Jeppe Gustafsson
STOCKHOLM 20231208 Julmarknad i Gamla stan, Stockholm, under Nobelveckan.
Foto Jeppe Gustafsson
STOCKHOLM 20231208 Nobelveckan, Stockholm, Sverige, under fredagskvällen. På bilden: Stockholms stadshus under Nobelveckan Lights.
Foto Jeppe Gustafsson
GAMLA UPPSALA 20231210 Julmarknad i Gamla Uppsala under söndagen.
Foto Jeppe Gustafsson
error: