Nyhetsbilden, Godegård: Tre personer fördes till sjukhus efter olycka

Nyhetsbilden, Bild Östergötland, Motala.

Strax innan kl 11.30 på fredagen så larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Godegård med anledning av en olycka vid tågspåret.

  • Initialt larmades styrkorna till platsen med uppgifterna om att någon slags kran fallit över personer som arbetade vid tågspåret i Godegård.
  • På plats kunde räddningsstyrkorna konstatera att det var en skylift, med en korg, som vält.
  • Två personer som befann sig i korgen och en tredje person på marken skadades i incidenten. Alla tre fördes med ambulans till sjukhus.
  • Olycksplatsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning.
  • En anmälan om arbetsplatsolycka (vållande till kroppsskada) kommer skrivas för att utreda händelsen, det skriver polisen på sin sida.
GODEGÅRD 20220729 En arbetsolycka har inträffat vid järnvägen i Godegård i Motala. En korg på en skylift välte, två personer befann sig i korgen och utförde arbete. Ytterligare en tredje person, som befann sig på marken fördes till sjukhus. En av personerna skadades allvarligt. Foto Jeppe Gustafsson
GODEGÅRD 20220729 En arbetsolycka har inträffat vid järnvägen i Godegård i Motala. En korg på en skylift välte, två personer befann sig i korgen och utförde arbete. Ytterligare en tredje person, som befann sig på marken fördes till sjukhus. En av personerna skadades allvarligt. Foto Jeppe Gustafsson
GODEGÅRD 20220729 En arbetsolycka har inträffat vid järnvägen i Godegård i Motala. En korg på en skylift välte, två personer befann sig i korgen och utförde arbete. Ytterligare en tredje person, som befann sig på marken fördes till sjukhus. En av personerna skadades allvarligt. Foto Jeppe Gustafsson
GODEGÅRD 20220729 En arbetsolycka har inträffat vid järnvägen i Godegård i Motala. En korg på en skylift välte, två personer befann sig i korgen och utförde arbete. Ytterligare en tredje person, som befann sig på marken fördes till sjukhus. En av personerna skadades allvarligt. Foto Jeppe Gustafsson
error: