Återblicken, OS 2014: Linköping stannade upp under hockeyfinalen

Återblicken, Bild Östergötland, Linköping

Sverige har gjort succé under Olympiska spelen i Beijing i Kina. Hockeyfinalen, under 2014-års spel i Sochi, gjorde att Linköping stannade upp för ett par timmar, i alla fall på några ställen. Årets hockeyturnering spelas mellan den 4:e och 20: e februari. Se bildspel nedan från 2014.

Hockeytokiga Camilla Rehn med dotter Emma, 7 år, i Linghem tittade på matchen.
Fans har samlats i Stångebrohallen, Linköping.
Inte en människa i bilhallen hos Biva. Första perioden har spelats.
Inte en människa i bilhallen hos Biva. Första perioden är slut. Bilförsäljaren Lennart Johansson, Biva, tittar på slutet på första perioden. Det är tomt i bilhallen och han har nästan inte haft en kund.
Början på andra perioden. Det är tomt med kunder i tv butiken. Sverige ligger under med 0-1. Sveriges förbundskapten Pär Mårts och Rikard Grönborg ser bekymrade ut.
Tekning och tredje perioden börjar. Bantorgets äldreboende, avdelning Gullvivan, följer matchen.
Början på tredje. Bantorgets äldreboende, avdelning Gullvivan, följer matchen.
Tredje perioden. Gymmet Frisksport och Fitness i centrala Linköping är nästan tomt. Kunitz avlossar ett hårt handledsskott som inte Lunqvist är med på. Nu står det 0-3.
Bara några minuter kvar av matchen. Det är fullsatt på sportbaren New York legends. Fredrik Gille, i Trekronor-tröja, deppar medans Canadas målvakt Carey Price syns på tv-skärmarna.
Pontus Samuelsson med sonen Zacharias, deppar efter matchen, på sportbaren New York legends.
error: