Borghamn: Bil körde in i lada

Nyhetsbilden, Bild Östergötland, Motala.

En bil körde av okänd anledning in i en lada strax söder om Borghamn på måndagskvällen.

  • Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen.
  • På plats kunde polisen konstatera att föraren, en kvinna i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan varvid hon fick föja med för provtagning.
  • Det finns inga uppgifter på att någon ska ha skadats i olyckan.
BORGHAMN 20210621 En bil körde av okänd anledning in i en lada strax söder om Borghamn på måndagskvällen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen. På plats kunde polisen konstatera att föraren, en kvinna i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan varvid hon fick föja med för provtagning. Det finns inga uppgifter på att någon ska ha skadats i olyckan. Foto Jeppe Gustafsson
BORGHAMN 20210621 En bil körde av okänd anledning in i en lada strax söder om Borghamn på måndagskvällen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen. På plats kunde polisen konstatera att föraren, en kvinna i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan varvid hon fick föja med för provtagning. Det finns inga uppgifter på att någon ska ha skadats i olyckan. Foto Jeppe Gustafsson
BORGHAMN 20210621 En bil körde av okänd anledning in i en lada strax söder om Borghamn på måndagskvällen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen. På plats kunde polisen konstatera att föraren, en kvinna i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan varvid hon fick föja med för provtagning. Det finns inga uppgifter på att någon ska ha skadats i olyckan. Foto Jeppe Gustafsson
BORGHAMN 20210621 En bil körde av okänd anledning in i en lada strax söder om Borghamn på måndagskvällen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen. På plats kunde polisen konstatera att föraren, en kvinna i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan varvid hon fick föja med för provtagning. Det finns inga uppgifter på att någon ska ha skadats i olyckan. Foto Jeppe Gustafsson
error: