STORT BILDSPEL+VIDEO: SE ÅRETS BILDER FRÅN 2020

Fotografi, Bild Östergötland

Ett händelserikt är snart till ända. Många stora nyhetshändelser har passerat under året men till slut är det ändå ett ynka litet virus som allt kretsar kring. Se stort bildspel från året som gått, månad för månad, Gott slut!

December 2020:

NORRKÖPING 20201202 Stillhetens rum på Vrinnevisjukhuset, Norrköping. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20201202 Reportage om ljus i mörkret. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20201202 Reportage om ljus i mörkret. Bilden: Mats Karlsson, Skärblacka, från Norrköpings fotoklubb. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201205 Bandy i elitserien mellan IFK Motala-Västerås SK/BK på K Bygg arena. Bilden: Spelarna på isen innan matchstart. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201205 Bandy i elitserien mellan IFK Motala-Västerås SK/BK på K Bygg arena. Bilden: IFK:s nr 9 Albin Rohlén. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201209 Fotograf Åke Svensson. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201211 Grått, grått och grått…. Det är statusen på vädret just nu. Stockholm, Karlstad, Visby och Norrköping är orter som har haft noll soltimmar under december månad. Det är ett högtryck över Ryssland som orsakat väderläget, som kallas inversion, då varm luft inte kan stiga i höjdled som den brukar. Under fredagen hann det knappt ljusna innan det började att mörkna på eftermiddagen. Bilden är fotograferad i Motala vid 14-tiden på fredagen. Foto Jeppe Gustafsson
ÅTVIDABERG 20201213 Lions Club i Åtvidaberg fick på grund av pandemin ställa in luciakonserten i Stora kyrkan i Åtvidaberg. Istället fick man tänka om och göra ett rullande luciatåg som bland annat kunde ses utanför ålderdomshem. Foto Jeppe Gustafsson
ÅTVIDABERG 20201213 Lions Club i Åtvidaberg fick på grund av pandemin ställa in luciakonserten i Stora kyrkan i Åtvidaberg. Istället fick man tänka om och göra ett rullande luciatåg som bland annat kunde ses utanför ålderdomshem. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201215 Formationsflygning med Försvarsmaktens transportflygplan TP 84 Hercules över Motala under tisdagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201216 Under december har det varit väldigt få soltimmar. Enligt SMHI har flera orter i landet haft 0 soltimmar under december månad. Efter flera veckor med gråväder dök så solljuset upp under onsdagen på flera håll i landet. Bilden: Monica och Bengt Gunnarsson njuter av solljuset under onsdagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201218 Regeringen släppte nya coronarestriktioner under fredagen. Fortsatt distansundervisning på gymnasiet, munskydd i kollektivtrafiken under rusningstid och ingen alkoholförsäljning efter kl 20 på krogen var några nyheter som statsminister Stefan Löfven presenterade under en presskonferens. Bilden: Någon på ett gym som föjer presskonferensen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201221 Ungdomar, med munskydd, ombord på Östgötapendeln mellan Linköping och Mjölby en vardag i december. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201227 Under söndagen skedde de första corona vaccineringarna i Sverige. På Attendo Duvans äldreboende skedde den första vaccineringen kl 10 på söndagen. Bilden: Verksamhetschef Emma Rosèn tar emot vaccin-leverensen som taxibudet Per Ivarh levererade. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201227 Under söndagen skedde de första corona vaccineringarna i Sverige. På Attendo Duvans äldreboende skedde den första vaccineringen kl 10 på söndagen. Bilden: Sjuksköterskan Maria Lirsjö med de första ampullerna. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201227 Under söndagen skedde de första corona vaccineringarna i Sverige. På Attendo Duvans äldreboende skedde den första vaccineringen kl 10 på söndagen. bilden: Sjuksköterskor som doserar innan vaccinationen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201227 Under söndagen skedde de första corona vaccineringarna i Sverige. På Attendo Duvans äldreboende skedde den första vaccineringen kl 10 på söndagen. Bilden: Sköterskor som häller upp champagne strax innan vaccineringen ska börja. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201227 Under söndagen skedde de första corona vaccineringarna i Sverige. På Attendo Duvans äldreboende skedde den första vaccineringen kl 10 på söndagen. Bilden: Gull Wallby var den första på boendet som vaccinerades av sjuksköterskan Maria Lirsjö. Foto Jeppe Gustafsson

November 2020:

FIVELSTAD 20201105 En olycka inträffade under torsdagsförmiddagen då en lastbil kolliderade med en traktor på väg 206 i höjd med Fivelstad. Polis och räddningstjänst på plats. Foto Jeppe Gustafsson
VIMMERBY 20201108 Skogsägaren Kristina Lindelöf, Vimmerby, som satsar på mångbruk på sin fastighet vid Ingebo hagar, där det bland annat finns butik, café, vandringsleder och försäljning av ved och mycket annat. Foto Jeppe Gustafsson
201109 Genrebild på tappat munskydd på parkeringen till Vrinnevisjukhuset i Norrköping den 9 november 2020 i Norrköping. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201112 Porträtt på Mia Karlsvärd, fotograf. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201112 Under torsdagsmorgonen brann tre av Östgötatrafikens bussar. Samtliga bussar var dubbeldäckare. Enligt räddningstjänsten kan branden ha orsakats av dieselvärmare. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201113 Talessättet “som katt och råtta” är vida känt. Men uttrycket “katt o padda” kanske inte är lika vedertaget. Den här katten tycktes iallafall trivas och sysselssätta sig i dessa tider med hårda restriktioner. Foto Jeppe Gustafsson
ÖDESHÖG 20201121 En ovanlig vardag. Ödeshög, Vivianne Andersson. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201121 Trafikolycka på Charlottenborgsleden under lördagskvällen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201125 En ovanlig vardag. Elitseriebandy mellan IFK Motala-Tellus på K-Bygg arena. I dessa coronatider fick bara åtta personer se matchen inne på arenan. Desto fler hade samlats utanför för att följa hemmalaget. Bilden: Kjell Karlsson och Per-Arne Karlborg är två av åtta i publiken. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201125 En ovanlig vardag. Elitseriebandy mellan IFK Motala-Tellus på K-Bygg arena. I dessa coronatider fick bara åtta personer se matchen inne på arenan. Desto fler hade samlats utanför för att följa hemmalaget. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201126 Årets julgran, 19 meter hög, 65 år gammal och med en vikt på nästan tre ton, anlände till Motala och Stora Torget under torsdagen. Foto Jeppe Gustafsson

Oktober 2020:

LINKÖPING 20201001 I veckan började officiellt gatukonstprojektet ARTSCAPE FORM i Östergötland. 15 europeiska och svenska konstnärer kommer under en två veckors period att skapa storskaliga väggmålningar i Linköping, Mjölby, Motala och Åtvidaberg. En unik twist på projektet blir tillägget av Augmented Reality. Åtta av konstverken kommer till liv i form av Augmented Reality, förstärkt verklighet på svenska. Via Artscapes AR-applikation till mobil och surfplatta, kommer besökarna kunna uppleva ett helt nytt sätt att se på muralmålningarna. Bilden: Konstnären Stina Folkebrant målar en stor muralmålning i centrala Linköping. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201001 I veckan började officiellt gatukonstprojektet ARTSCAPE FORM i Östergötland. 15 europeiska och svenska konstnärer kommer under en två veckors period att skapa storskaliga väggmålningar i Linköping, Mjölby, Motala och Åtvidaberg. En unik twist på projektet blir tillägget av Augmented Reality. Åtta av konstverken kommer till liv i form av Augmented Reality, förstärkt verklighet på svenska. Via Artscapes AR-applikation till mobil och surfplatta, kommer besökarna kunna uppleva ett helt nytt sätt att se på muralmålningarna. Bilden: Konstnären Stina Folkebrant målar en stor muralmålning i centrala Linköping. Foto Jeppe Gustafsson
ASKERSUND 20201003 Flygbild över vattentornet i Akersund där byggnaden klätts i regbågsfärger under Askersunds lakeside pride. En anordning som förefaller vara en bomb har hittats vid vattentornet i Askersund. Polis är nu på plats och man har spärrat av området närmast föremålet. I skrivande stund förbereder man att kontakta nationella bombskyddet för vidare åtgärder. Vattentornet har på lördagen klätts i regnbågsfärger som ett konsverk under namnet ”Vår stad vårt samhälle”. Konstverket skulle ha invigts klockan 11 som avslutning på prideveckan i Askersund. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20201004 Ljusmanifestationen “Brinn för Esmeralda!” hölls under söndagen på en rad orter i landet. Så även i Vadstena dit många kom för att tända ljus för att hedra den lilla flickan. Bakgrunden är den lilla flickan Esmeralda, eller “Lilla hjärtat”, som i januari i år hittades avliden i ett hem i Norrköping. Hon var familjehemsplacerad men kammarrätten gav de biologiska föräldrarna rätt till sitt barn och hon skickades till dessa i Norrköping. Flickan avled i januari och den biologiska mamman dömdes av tingsrätten till 21 månaders fängelse för grovt vållande till annans död. Foto Jeppe Gustafsson
201010 Simmare och ledare i LASS Seniorverksamhet i Linköpings simhall den 10 oktober 2020 i Linköping. Therese Hammarberg under ytan. Foto: Jeppe Gustafsson
201010 Spelare och ledare från Bergs IK (gröna) under en match mot Hjulsbro (blå) i innebandy den 10 oktober 2020 i Linköping. Bergs målvakt Alma Vålberg. Foto: Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201010 Ett alarmerande dåligt väder kunde inte stoppa det heta mötet i derbymatchen på Bergvallen IP mellan Borensbergs IF:s damer och Räddningstjänstens Borensbergsstyrka under lördagen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201016 Statsepidemiolog Anders Tegnell (bilden) befinner sig i frontlinjen i kampen mot covid-19-pandemin. Civilingenjören Linnea Bergman säljer solenergisystem till Afrika för att världens fattiga ska få tillgång till miljövänlig och billig el. Under fredagen motog de utmärkelsen som Årets alumner vid Linköpings universitet. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201016 Statsepidemiolog Anders Tegnell (bilden) befinner sig i frontlinjen i kampen mot covid-19-pandemin. Civilingenjören Linnea Bergman säljer solenergisystem till Afrika för att världens fattiga ska få tillgång till miljövänlig och billig el. Under fredagen motog de utmärkelsen som Årets alumner vid Linköpings universitet. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201016 Statsepidemiolog Anders Tegnell befinner sig i frontlinjen i kampen mot covid-19-pandemin. Civilingenjören Linnea Bergman (bilden) säljer solenergisystem till Afrika för att världens fattiga ska få tillgång till miljövänlig och billig el. Under fredagen motog de utmärkelsen som Årets alumner vid Linköpings universitet. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201016 Tage Danielsson-statyn, i Linköping, har fått munskydd i dessa coronatider. Statyn av Danielsson, som invigdes 1987, är gjord av Karl Göte Bejemark och föreställer Tage Danielsson i ett karnevalståg utklädd till lärare. Foto Jeppe Gustafsson
MJÖLBY 20201018 Fina höstfärger i Mjölby under söndagen. Mittemot järnvägsstationen, mellan höstträden, i Mjölby har en gigantisk ryttare på häst målats upp på en fasad av konstnären Judith de Leeuw från Nederländerna. Väggmålningen är en av 17 som målats de senaste veckorna i Östergötland i projektet Artscape Form. Foto Jeppe Gustafsson
SKÄNNINGE 20201018 Fina höstfärger utmed Skenaån i Skänninge under söndagen. En gammal Volvo PV passaerar över en bro. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201021 Ho ho ho eller no no no. Är det jul igen? När det är oktober månad och två månader kvar till jul har en butik installerat en uppblåsbar tomte intill entrén. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201025 En båt som vält på Sveavägen i Motala. En polis på plats för att dirigera trafiken. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201025 Någon som placerat ut en pumpa vid en väg. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20201030 Som följd av Region Östergötlands nya restriktioner, från gårdagen, stänger nu flera kommuner sina offentliga verksamheter. Här är det biblioteket i Motala som stängt sina lokaler. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20201030 Som följd av Region Östergötlands nya restriktioner, från gårdagen, stänger nu flera kommuner sina offentliga verksamheter. Här är det biblioteket i Linköping (Linköpings Stadsbibliotek) som stängt sina lokaler. Foto Jeppe Gustafsson
Sista hyrfilmen hyrs ut.
Foto Jeppe Gustafsson

September 2020:

LINKÖPING 20200901 Storbranden på Fogdegatan i Skäggetorp, Linköping. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200901 Storbranden på Fogdegatan i Skäggetorp, Linköping. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20200905 För första gången arrangerades Göta kanal Sup-lopp under lördagen. 40 deltog i loppet som startade i Göta kanal precis utanför klassiska Göta hotell. Längsta distansen var 21 km, som kan jämföras med ett maratonlopp. SUP är en växande fritidshobby bland både vuxna och barn. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20200905 För första gången arrangerades Göta kanal Sup-lopp under lördagen. 40 deltog i loppet som startade i Göta kanal precis utanför klassiska Göta hotell. Längsta distansen var 21 km, som kan jämföras med ett maratonlopp. SUP är en växande fritidshobby bland både vuxna och barn. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20200908 Lastbil som kört in i fundamentet vid akvedukten i Borensberg. Räddningstjänst, ambulans och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200909 På fredag eftermiddag invigs Konstrundan i Vadstena. 47 utställare visar sina verk på hela 26 platser under fredag, lördag och söndag. 18 fotografer från Pressfotografernas klubb kommer att visa sina bilder i en utställning på Kameramuseet i Vadstena. Bilden: Från vänster Stefan Jerrevång (fotograf), Leif Roxvret (ägare Slottsgården), Peter Jigerström (fotograf) och Göran Billeson (fotograf). Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200916 Hösten närmar sig med stormsteg. Eller, är den redan här? Bild från Norrköping under onsdagen. Här krävdes paraply, i allafall under delar av dagen, för att inte bli blöt. Bilden visar en installation i en gränd med många paraplyer i olika färger. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200920 Helikoptrar som under kvällen vattenbombar storbranden i Norrköping. Det var under söndagseftermiddagen som branden startade. Flera flishögar brann och räddningstjänsten kallade in helikoptrar för att släcka branden. Strax innan kl 20 pågick vattenbombningen vid brandplatsen. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200920 Helikoptrar som under kvällen vattenbombar storbranden i Norrköping. Det var under söndagseftermiddagen som branden startade. Flera flishögar brann och räddningstjänsten kallade in helikoptrar för att släcka branden. Strax innan kl 20 pågick vattenbombningen vid brandplatsen. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200920 Helikoptrar som under kvällen vattenbombar storbranden vid Värmeverket i Norrköping. Det var under söndagseftermiddagen som branden startade. Flera flishögar brann och räddningstjänsten kallade in helikoptrar för att släcka branden. Strax innan kl 20 pågick vattenbombningen med helikoptrar vid brandplatsen och ska enligt räddningstjänsten fortgå hela natten. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200920 Helikoptrar som under kvällen vattenbombar storbranden vid Värmeverket i Norrköping. Det var under söndagseftermiddagen som branden startade. Flera flishögar brann och räddningstjänsten kallade in helikoptrar för att släcka branden. Strax innan kl 20 pågick vattenbombningen med helikoptrar vid brandplatsen och ska enligt räddningstjänsten fortgå hela natten. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200920 Helikoptrar som under kvällen vattenbombar storbranden vid Värmeverket i Norrköping. Det var under söndagseftermiddagen som branden startade. Flera flishögar brann och räddningstjänsten kallade in helikoptrar för att släcka branden. Strax innan kl 20 pågick vattenbombningen med helikoptrar vid brandplatsen och ska enligt räddningstjänsten fortgå hela natten. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200922 Flygbild fotograferad under tisdagskvällen över flishögarna vid Värmeverket i hamnen i Norrköping. Branden startade i söndags, två dagar senare brinner det fortfarande i flishögarna. Räddningstjänsten skriver att läget på brandplatsen är statiskt och att det kommer att brinna ett par dagar till. Räddningstjänsten kommer att ha en styrka på sju medarbetare på plats und Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200922 Var det månen som lyste upp Rådhuset i Norrköping, eller var det kanske tvärtom? Månen syntes iallafall från sin största sida under tisdagskvällen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200923 Vardagsliv i stadsdelen Skäggetorp, Linköping Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200923 Linköpings kommun och Tekniska verken ligger bakom ett naturvårdsprojekt där ett 200 meter långt fiskomlöp har byggts vid Nykvarnsholmen i Linköping. I och med projektet kan nu fiskar ta sig förbi kraftverket och leka i Stångån. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200927 Örebro bottenskrapsförening var under söndagen på plats vid vallgraven i Vadstena för att magnetfiska skrot. Under dagen hittades skrot i form av skyltar, cyklar, burkar, batterier, en patron och en kundvagn. Föreningen använde även fem dykare som plockade skräp från vallgraven. De hittade bland annat en parkbänk som låg på botten av vallgraven vid Vadstena slott. Bilden: Dykare som hittat saker på vallgravens botten. Kanske slängda under sommaren då många hemestrade hemma i Sverige. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200930 Norrköpings kommun var en av de första kommunerna med en laglig graffitivägg när den startades för 20 år sedan, vid den gamla kolhamnen. Nu ska där bli bostäder och väggen har flyttats längre ut i hamnen. Foto Jeppe Gustafsson

Augusti 2020:

MOTALA 20200802 En personbil har av misstag kört in i en entré till en blomsteraffär strax söder om Motala. Två personer blev lindrigt skadade. Räddningstjänst, polis och ambulans på plats. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200804 Ventpartners arbete vid byggnationen av Linköpings nya simhall. Foto Jeppe Gustafsson
KOLMÅRDEN 20200805 Besökare som tittar på delfinerna på Kolmårdens djurpark under onsdagen. Ägaren till djurparken, Parks and Resorts, har drabbats hårt av coronapandemin då man bland annat har anläggningen Gröna Lund helt stängd. Kolmårdens djurpark är öppen men besökarna måste boka sitt besök i förväg och vissa åkattraktioner är stängda. Foto Jeppe Gustafsson
MANTORP 20200808 Hinderloppet Hellrun gick av stapeln i Mantorp under lördagen. 170 deltagare ställde upp och sprang i den stekande solen, den 5 km långa banan bestod av ett 50-tal hinder. Tävlingsdeltagarna delades upp i flera grupper för att klara corona-restriktionerna. På grund av coronapandemin arrangeras ett fåtal liknande lopp i Sverige eftersom många arrangörer har ställt in sina arrangemang. Bilden: Lill Ljunggren. Foto Jeppe Gustafsson
MANTORP 20200808 Hinderloppet Hellrun gick av stapeln i Mantorp under lördagen. 170 deltagare ställde upp och sprang i den stekande solen, den 5 km långa banan bestod av ett 50-tal hinder. Tävlingsdeltagarna delades upp i flera grupper för att klara corona-restriktionerna. På grund av coronapandemin arrangeras ett fåtal liknande lopp i Sverige eftersom många arrangörer har ställt in sina arrangemang. Bilden: Lena Holm svalkar sig med vatten under loppet. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200808 Många semestrar hemma i Sverige under coronakrisen. Under värmeböljan märks det tydligt när det blir trafikproblem och parkeringsproblem vid badstränder. Här har många trotsat förbudsskyltar och fått parkeringsböter vid Varamobaden i Motala. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200808 Värmeböljan fortsätter, här ses en kvinna med hund på en paddleboard (SUP surfingbräda). Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200808 Värmeböljan fortsätter, här ses en skärmflygare som passerar över sjön Vättern på lördagskvällen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200810 Brand i ladugård, vid Härseby gård, mellan Motala och Borensberg. Räddningstjänst, polis och ambulans på plats. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200810 SOS larmade om ytterligare en trafikolycka på E4, bara ett par kilometer från den tidigare olyckan. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200813 Vattenpest har ökat mycket i Göta kanal de senaste veckorna vilket gör att båtar riskerar att förstöras. Nu tar Kanalbolaget till akutåtgärder genom att ta bort så mycket som möjligt av växten, under sträckan Borenshult-Treöresbron i Motala, med hjälp av en maskin. Sten Carlsson har anlitats för att skörda vattenpesten med en speciell farkost av märket Truxor som är en amfibisk maskin. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200814 Kräftfiskepremiär i Motala hamn i strålande väder under fredagskvällen. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200815 På grund av det fina vädret råder det fortsatt högt tryck på många badplatser, denna för många kanske sista helgen innan semestern är slut. Några med badleksak som är på väg till stranden. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200816 Flygbild över stranden vid Varamobaden i Varamon, Motala. Många passade på att svalka sig i Vättern under värmeböljan. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200816 Många besökte stranden vid Varamobaden, Motala, under söndagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200818 Publik utanför stängslet under matchen mellan Piraterna-Masarna på Zinkgruvan Mining Arena under tisdagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200818 Piraternas Peter Kildemand under matchen mellan Piraterna-Masarna på Zinkgruvan Mining Arena under tisdagen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200821 Coronaanpassad skogskonsert, med Östgötamusiken, som på grund av coronaviruset fick flytta ut verksamheten till Vallaskogen, Linköping, denna mörka augustikväll. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200825 Paket i en cabriolet. Foto Jeppe Gustafsson

Juli 2020:

LINKÖPING 20200702 Första solpanelerna sattes upp i mitten av maj och trots förseningar, som en effekt av coronapandemin, kan nu Sveriges hittills största solcellspark börja producera el. En solig sommardag beräknas den ge el motsvarande årliga hushållselen hos 18 villor eller 36 lägenheter. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200703 Under fredagen visade Trafikverket upp unika arkeologiska fynd som påträffats vid Ströja i Norrköping. Detta efter undersökningar av kulturmiljöer inför byggnationen av Ostlänken. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200703 Platinum cars, Norrköping. PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 15 år sedan starten med tillväxt varje år och en prognos för 2020 på 1000 bilar sålda. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200706 Hårda vindar i Varamobaden, Vättern, under måndagen. Surfare i vågorna under eftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200713 En lastmaskin har åkt ner för en slänt och slagit runt av okänd anledning vid motorbanan Dunteberget i Motala. Ingen person befann sig i lastmaskinen när olyckan inträffade och ingen skadades vid händelsen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200728 En man i 35-årsåldern har skadats med ett stickvapen och hittades vid 03.30-tiden av en väktare i ett bostadsområde i Motala. Polisen utreder nu ett grovt brott. Polisen hade kriminaltekniker på plats under förmiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
MJÖLBY 20200730 Ett misstänkt föremål har hittats utanför Burger King i Mjölby. Platsen är avspärrad, polisen är på plats. Nationella bombskyddet är också på plats för att kontrollera föremålet Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200731 Under coronapandemin så semestrar många svenskar på hemmaplan. Museiföreningen Wadstena Fogelsta Järnväg märker av detta då många vill cykla dressin på den gamla smalspåriga järnvägen mellan Vadstena och Fågelsta. Den 9,6 km långa banan blir både en naturupplevelse och en bit järnvägshistoria på samma gång. Banan invigdes 1874. Sista ordinarie passagerartåget avgick från Linköping den 29 september 1963. Godstrafiken, som mest bestod av spannmål, fortsatte till den 1 juni 1978. Hästar i hage utmed spåret. Foto Jeppe Gustafsson

Juni 2020:

LINKÖPING 20200604 Bygget av nya simhallen i Linköping. Några simmare som spelar fotboll intill bygget. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200605 Studenter som springer ut från Platengymnasiet under fredagen i dessa coronatider. Varje student fick ta med sig 3-4 anhöriga som fick vistas i en “social ring” på skolgården under utspringet. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200605 Studenter som springer ut från Platengymnasiet under fredagen i dessa coronatider. Varje student fick ta med sig 3-4 anhöriga som fick vistas i en “social ring” på skolgården under utspringet. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200605 Studenter som springer ut från Platengymnasiet under fredagen i dessa coronatider. Varje student fick ta med sig 3-4 anhöriga som fick vistas i en “social ring” på skolgården under utspringet. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200610 Spaningsledare Hans Melander och chefsåklagare Krister Petersson berättar under en digital pressträff att Palme-utredningen visar att ”Skandiamannen” Stig Engström mördade tidigare statsminister Olof Palme. Därmed läggs förundersökningen ned. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200610 Blommor och tända ljus på mordplatsen där dubbelmordet inträffade 2004. Under gårdagen greps och anhölls en 37-årig man för dubbelmordet. Idag hålls häktningsförhandling i Linköpings tingsrätt. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200610 Polismyndigheten och Åklagarmyndigheten håller presskonferens efter dagens häktning av den 37-åriga man som gripits, anhållits och erkänt dubbelmordet i Linköping 2004. Media på plats i Linköpings tingsrätt.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200610 Black lives matter-manifestation på Gyllentorget i Linköping. Allt gick lugnt tillväga och manifestationen övervakades av en stor mängd poliser på plats. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200611 Studenten på Katedralskolan, Linköping. Foto Jeppe Gustafsson
Sprit och … annan sprit på midsommarafton.
Foto Jeppe Gustafsson
LJUSFALLSHAMMAR 20200622 Trafikolycka i semestertrafiken på riksväg 51 mellan Ljusfallshammar och Hjortkvarn. En personbil med påkopplad husvagn som vält. Enligt de första uppgifterna ska ingen person vara allvarligt skadad. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200625 Någon som svalkar sig i en pool i värmen under torsdagen. SMHI klass 1-varnar nu för mycket höga temperaturer från torsdag och veckan ut. Varningen gäller i norra Östergötland. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200627 Match i damallsvenskan mellan Linköpings FC-Växjö DFF på Linköpings arena. Linköpings nr 15 Frida Leonhardsen Maanum. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200627 Storbrand i flerfamiljshus i Skattegården, Skäggetorp, Linköping. Räddningstjänsten hade fem stationer på plats. Rökdykare på väg upp på taket. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200627 Brand i flerfamiljshus Skäggetorp i Linköping. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200629 Får man lov att gå här? En fårflock på rymmen, i sommar-Sverige, under måndagsförmiddagen strax norr om Vadstena. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Här med skyddskläder och ansiktsmasker. Foto Jeppe Gustafsson

Maj 2020:

VIKINGSTAD 20200501 En ovanlig vardag. Therese Staffansson jobbar på distans hemma i dessa coronatider. Nu har de fått tre föl hemma på hästgården. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200508 En ovanlig vardag. Jan Sundstedt bor bara ett stenkast från Universitetssjukhuset i Linköping och nu hedrar han vårdpersonalen med att hissa svenska flaggan på sin tomt varje lördag. I ett inlägg på sociala medier bad han alla att följa efter och göra samma sak. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200515 En ovanlig vardag, “Covid-19- teamet” i Norrköpings kommun. Foto Jeppe Gustafsson
MANTORP 20200516 V75 på ett folktomt Mantorptravet under lördagen i dessa coronatider. Travloppen pågick som vanligt men utan publik. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200519 Med kärlek till sin man så läser Ingegerd Lindaräng, 76, dikter varje dag för sin make Ingemar nedanför hans balkong på Vätterngården i Vadstena i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
HAGEBYHÖGA 20200518 Kyrktornet på Hagebyhöga kyrka sticker upp ur ett rapsfält, bild fotograferad under måndagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200525 Digitala begravningar i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
MANTORP 20200525 Matilda Hedlin rider på hästen Marwin II genom gula rapsfält på östgötaslätten på måndagen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200527 En ovanlig vardag, Anna-Karin Strand specialistläkare/överläkare på ANOPIVA, Universitetssjukhuset i Linköping (US). Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200531 Många passade på att sola och bada under söndagen då vädret var fint och varmt. Linnea Thorsson och Kianosh Sharafadin var några som pasade på att bada i Vättern. Foto Jeppe Gustafsson

April 2020:

BORENSBERG 20200402 Hårda vindar ställde till det i trafiken under torsdagen. Här fällda träd i Borensberg, Östergötland. SMHI hade sedan tidigare varnat och utfärdat en Klass1-varning för hårda vindar under torsdagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
MJÖLBY 20200403 Rondellpotatisen i Mjölby har bytt skepnad och blivit ett påskägg. Tidigare har potatisen varit en inslagen julklapp, en julgris, och haft jubileumsfestklädsel. – Det är första gången potatisen får en påskkostym. Och det hänger ju ihop med Mjölbys 100-årsjubileum att det blir lite extra byten i år, säger Mjölby kommuns marknadschef Eva Rådander till tidningen Corren. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200409 Webbsänd Skärtorsdagsmässa i Vadstena klosterkyrka i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200409 Exteriörbild i solljus på Vadstena klosterkyrka under webbsänd Skärtorsdagsmässa i Vadstena klosterkyrka i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
KOLMÅRDEN 20200413 Nyfödda elefantkalven i Kolmårdens djurpark. Tusen personer gästade Kolmårdens djurpark under måndagen. Tidigare år under påsken har djurparken gästats av 10 000 gäster per dag. Stora delar av parken var öde under måndagen, kiosker och restauranger var stängda. Kolmårdens djurpark öpppnade upp djurparken den 10 april för årskortsgäster, vissa delar av parken är dock stängda på grund av coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
Foto Jeppe Gustafsson
SKÄNNINGE 20200414 Kraftiga vindar som framkallar sandvirvlar likt en mindre sandstorm på östgötaslätten strax öster om Skänninge under tisdagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200416 Lisbet och Lasse Lindblad i karantän, här fotograferad på balkongen i Gamla stan i Motala, under coronakrisen. Foto Jeppe Gustafsson
MJÖLBY 20200416 Janne Erm på Saga Bio, Mjölby, i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200422 Folkliv i Norrköping city under coronakrisen. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200422 En ovanlig vardag. Byggmax har fullt med kunder på brädgården under coronakrisen. Foto Jeppe Gustafsson
FYRUDDEN 20200424 En ovanlig dag. Ett par timmar vid kusten och Fyruddens livs och restaurang. Foto Jeppe Gustafsson
FYRUDDEN 20200424 En ovanlig dag. Ett par timmar vid kusten och Fyruddens livs och restaurang. Foto Jeppe Gustafsson
VALDEMARSVIK 20200424 En ovanlig vardag, anslagstavlan i Valdemarsvik. Vad händer på bygden i dessa coronatider? Foto Jeppe Gustafsson
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200425 Stanley Kubricks “The Shining” visas på en drive-in bio i centrala Linköping under lördagskvällen. Personal på rullskridskor tar beställning av godis och popcorn under filmen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200426 Kö med kösystem för social distansering utanför Ikea på söndagen under coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200426 Stängd restaurang på Ikea på söndagen under coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200426 Många är ute i naturen i dessa coronatider. Här ett hav av vitsippor utmed ett motionsspår i Bondebacka, Motala. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200430 En ovanlig vardag. Jobbarkompisar som möts digitalt. Foto Jeppe Gustafsson

Mars 2020:

VADSTENA 20200310 En kammarrättsdom tvingade en liten 3-årig tjej, som döptes av myndighetspersoner till ”Lilla hjärtat” när hon föddes, att flytta från sina fosterföräldrar i Vadstena. Idag är den lilla tjejen död. Fosterföräldrarna Melinda Jacobs och Lasse Lundberg berättar om den sorgliga historien. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200310 En kammarrättsdom tvingade en liten 3-årig tjej, som döptes av myndighetspersoner till ”Lilla hjärtat” när hon föddes, att flytta från sina fosterföräldrar i Vadstena. Idag är den lilla tjejen död. Fosterföräldrarna Melinda Jacobs och Lasse Lundberg berättar om den sorgliga historien. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200311 Skyltar utanför en vårdcentral som varnar patienter som är sjuka och som varit utomlands att inte gå in i lokalerna. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200312 Sista omgången i SHL spelas inför tomma läktare, detta på grund av coronaviruset . Här match utan publik i Saab arena, Linköping, i torsdagens match i SHL mellan Linköping HC och IK Oskarshamn i Saab arena. Linköpingsspelaren Sebastian Karlsson hedras på tom läktarplats eftersom det är hans sista match i Linköping HC. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200312 Sista omgången i SHL spelas inför tomma läktare, detta på grund av coronaviruset . Här match utan publik i Saab arena, Linköping, i torsdagens match i SHL mellan Linköping HC och IK Oskarshamn i Saab arena. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200312 Öde i Saab arena när Sebastian Karlsson, Linköping HC, spelar sin sista match. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200312 Sebastian Karlsson, Linköping HC, spelar sin sista match. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200313 Många hamstrar mat i dessa oroliga corona-tider. Något som märks i många matvarubutiker runt om i landet. På Ica Maxi i Linköping gapade det tomt i många butikshyllor under fredagsmorgonen. På bilden ses tomma hyllor där det ska stå toalettpapper. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200314 En skola i Linköping som saneras av saneringspersonal sedan ett fall av coronaviruset upptäckts. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200315 Hemvärnet bistår sjukvården och Region Östergötland med tält för provtagning av coronaviruset, covid-19. Här sätter man upp tält vid lasarettet i Motala. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200315 Tidningar i en kiosk, med förstasidor och artiklar om coronaviruset (covid-19). Svenska medier har publicerat över 95 000 artiklar om coronaviruset i år, visar en sökning i medieanalysföretaget Retrievers arkiv, det skriver tidningen Journalisten. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200315 Kvällsbild angående coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200316 Magnus Roberg (biträdande smittskyddsläkare) och Rickard Lundin (centrumchef), Region Östergötland, håller presskonferans om coronaviruset i regionen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200318 Öde korridorer och klassrum på Platengymnasiet under onsdagen. All undervisning i gymnasieskolan och uppåt ska bedrivas från distans, från och med onsdagen. Detta på grund av coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200319 Pensionär som läser tidning på biblioteket i dessa oroliga coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200319 En öde galleria i spåren efter coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200322 Pizzeria-ägaren David Gauria, pizzeria Champs Elyseés i Motala, tittar på statsminister Stefan Löfvens tal till nationen om coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200324 Knivmisshandel vid Motala bibliotek på tisdagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200326 Toarulle-bakelse på Lilla Hembageriet i Motala. Caféerna har haft en tuff tid under coronavirusets framfart. Nu har landets caféer och bagerier kommit på ett nytt bakverk i dessa coronatider, nämligen toarullen. Inget skit, minsann… Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200327 Online-handeln på Maxi ICA Stormarknad i Motala har vuxit lavinartat efter coronavirusets framfart. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200327 Uteträning på utegym har blivit populärt i dessa coronatider. Allan Ronkainen tränar för fullt på ett utegym i Motala. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200328 Stora Torget i Linköping stundtals öde under coronavirusets framfart. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200328 En ensam gatumusikant som spelar musik på en nästan öde gågata under coronavirusets framfart. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200331 Det våras för golfen! Att spela golf är extra populärt i dessa coronatider. Här golfaren Linda Printzell på Motala GK under tisdagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200331 Det våras för golfen! Att spela golf är extra populärt i dessa coronatider. Här en ensam golfare på Motala GK under tisdagen. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200306 Företaget Sterisol, som tillverkar både handtvål och handsprit, märker av en större efterfrågan på deras produkter efter Corona-virusets framfart i världen. Tillverkningen i Vadstena-fabriken går nu på högvarv. Produkterna säljs både till företag i Sverige och i Europa. Nu ser man även ökad export av varorna till Italien. På bilden: Peter Höst, vd Sterisol. Foto Jeppe Gustafsson
VADSTENA 20200306 Flygbild över Vadstena slott under den kraftiga dimman i västra Östergötland under fredagen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200328 Ett fåtal kunder i en nästan öde galleria under coronavirusets framfart. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200318 Öde korridorer och klassrum på Platengymnasiet under onsdagen. All undervisning i gymnasieskolan och uppåt ska bedrivas från distans, från och med onsdagen. Detta på grund av coronaviruset. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200317 En öde restaurang i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200315 En öde restaurang på söndagskvällen. Många restauranger gapar tomma i dessa coronatider. Foto Jeppe Gustafsson

Februari 2020:

LINKÖPING 20200202 Svenskarna som flygs hem från det coronadrabbade området Wuha i Kina kommer att hållas under uppsikt under 14 dagar, berättar Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200204 Fotbollsmatch vid Idrottsparken, Motala, under dagens snöfall. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200204 Träningsmatch mellan Motala AIF (Maif) -Mjölby AI på Idrottsparken. Foto Jeppe Gustafsson
EKSJÖ 20200207 Centrum med butiker, här visas en udda rullator i ett skyltfönster, i centrala Eksjö. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200208 Publik under lördagens träningsmatch mellan Linköpings FC-Eskilstuna United DFF på Linköping arena. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200208 Linköpings nr 22 Olga Adela Ahtinen mot Eskilstunas målvakt nr 11 Cosette Morche under lördagens träningsmatch mellan Linköpings FC-Eskilstuna United DFF på Linköping arena. Foto Jeppe Gustafsson
MJÖLBY 20200214 Alla hjärtans dag även i trafiken. En damm formar ett hjärta intill motorvägen E4:an vid Mjölbys södra avfart. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200214 Bandy i elitserien på K Bygg arena mellan IFK Motala-AIK. IFK:s nr 77 Viktor Hulthammar jublar. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200215 Hockey-legender möttes i välgörenhetsmatchen “Tillsammans mot cancer” i Saab arena. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200215 Magnus Johansson tar bilder på Michael Nylander och Niklas Persson under välgörenhetsmatchen “Tillsammans mot cancer” i Saab arena. Gamla hockeylegendarer med sammanlagd erfarenhet av 6522 SHL matcher, 3051 NHL matcher, 1203 SDHL matcher spelade under lördagen för att samla in pengar för cancerforskningen. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200216 Mord i Skäggetorp, Linköping. Polisen på plats. Foto Jeppe Gustafsson/TT
LINKÖPING 20200215 Polis på plats med hundar i stadsdelen Skäggetorp i Linköping där en person under kvällen hittats mycket allvarligt skadad efter en skottlossning. Foto: Jeppe Gustafsson / TT
LINKÖPING 20200216 Mord i Skäggetorp, Linköping. Polisen på plats. Foto Jeppe Gustafsson/TT
MOTALA 20200216 Kraftiga vindar och blåst när stormen Dennis drog fram över landet på söndagen. Här vid sjön Vättern strax utanför Motala. Frv Saga Henttunen, Tindra Henttunen och Izabelle Gustafsson var ute i blåsten under söndagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200216 Kraftiga vindar och blåst när stormen Dennis drog fram över landet på söndagen. Här vid sjön Vättern strax utanför Motala. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200220 IFK är utslagna i åttondelsfinalen i elitserien i bandy mellan IFK Motala-Vetlanda. Viktor Spångberg lämnar besviken. Foto Jeppe Gustafsson

Januari 2020:

MOTALA 20200101 Nyårsdagen , dagen efter firandet på nyårsafton. Räddningstjänsten meddelar att de haft ett 20-tal bränder under natten. Polisen registrerade inatt även bland annat 21 ärenden om personer som använt olika typer av pyroteknik på farligt sätt. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200101 Färgsprakande himmel med solnedgång på nyårsdagen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200103 Bandy i Elitserien mellan IFK Motala-IFK Vänersborg på K Bygg arena (isstadion). IFK:s nr 23 Philip Florén. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200105 Fågelskådare utmed Göta kanal som letar efter den hökuggla som synts där. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200108 Mörkt i ett bostadsområde sedan gatubelysningen slutat att fungera. Enbart månen lyser upp. Foto Jeppe Gustafsson
RÖK 20200109 Rökstenen i Rök. Rökstenen är en av Sveriges mest kända runstenar. Dess inskrift anses med sina 760 tecken vara världens längsta runinskrift. Foto: Jeppe Gustafsson
BORGHAMN 20200111 Tre personer i sjönöd på Vättern räddades med helikopter. Här visas hela förloppet. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200111 Linköpings målvakt nr 50 Jonas Gustavsson under lördagens match i SHL mellan Linköping HC och Brynäs IF i Saab arena. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200111 Mordförsök vid Motala resecentrum, polisen på plats efter händelsen. Foto Jeppe Gustafsson
VRETA KLOSTER 20200115 Storbranden på Vreta Utbildningscentrum. Räddningstjänsten på plats. Foto Jeppe Gustafsson
VRETA KLOSTER 20200115 Grannar, personal från Vreta Utbildningscentrum och personer från ett stall bredvid, tittade på förödelsen efter branden på Vreta Utbildningscentrum. Branden ödelade en ladugård och 123 mjölkkor och kalvar dog. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200118 Bandy: Match i Elitserien mellan IFK Motala-IK Sirius på K Bygg arena (isstadion).Matchen slutade 1-3. Bilden: Maskot innan matchen. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200118 Bandy: Match i Elitserien mellan IFK Motala-IK Sirius på K Bygg arena (isstadion).Matchen slutade 1-3. Bilden: Sirius-supportrar jublade efter matchen. Foto Jeppe Gustafsson
TÅKERN 20200119 Söndag vid sjön Tåkern. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200121 Brand i ett flerfamiljshus på Ekön i Motala. Rökigt i flera trapphus, evakuering av boende som fått in rök pågår. Foto Jeppe Gustafsson
NORRKÖPING 20200122 En explosion har inträffat på Formaregatan i stadsdelen Hageby, Norrköping. Foto Jeppe Gustafsson
MJÖLBY 20200123 Jureskogs öppnar nya hamburgerrestaurang i Mjölby. Det är den fjärde i kedjan och den första med Drive-through. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200125 SHL: Linköping HC-Färjestad BK i Saab arena. Jonas Junland gjorde sin första match efter proffsäventyret utomlands. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200125 SHL: Linköping HC-Färjestad BK i Saab arena. Jonas Junland gjorde sin första match efter proffsäventyret utomlands. Foto Jeppe Gustafsson
OLSHAMMAR 20200126 Gasutsläpp vid Olshammars bruk/Aspa bruk. Foto Jeppe Gustafsson
MOTALA 20200127 Idag den 27 januari är det Förintelsens minnesdag då människor över hela världen samlas i en årlig manifestation. På Stora torget i Motala deltog många för att hedra offren i koncentrationslägren. Foto Jeppe Gustafsson
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200130 Logga under torsdagens genrep till den första deltävlingen i Melodifestivalen i Saab arena. Foto Jeppe Gustafsson
Foto Jeppe Gustafsson
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200130 Sonja Aldén under torsdagens genrep till den första deltävlingen i Melodifestivalen i Saab arena. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200130 Felix Sandman under torsdagens genrep till den första deltävlingen i Melodifestivalen i Saab arena. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200130 Underhållning under torsdagens välkomstmingel i Konsert och kongress innan lördagens deltävling i Melodifestivalen. Foto Jeppe Gustafsson
error: