VIDEO: TRE ALLVARLIGT SKADADE I ATTACKEN I VETLANDA- ÅTTA VÅRDAS PÅ SJUKHUS

Nyhetsbilden, Bild Östergötland, Vetlanda.

Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv.

VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
VETLANDA 20210303 Åtta personer skadades i samband med en attack med ett tillhygge i centrala Vetlanda under onsdagseftermiddagen. Alla vårdas på sjukhus varav tre är allvarligt skadade. Den misstänkte gärningsmannen sköts av polis när han skulle gripas. Polisen har rubricerat attacken som mordförsök men utreder eventuellt terrormotiv. Foto Jeppe Gustafsson
error: