RIKSVÄG 50: LASTBIL OCH SKOLBUSS I KOLLISION

Nyhetsbilden, Bild Östergötland, Medevi.

En lastbil och en mindre skolbuss kolliderade på riksväg 50 i höjd med Medevi på tisdagsmorgonen.

  • Det var vid kl 07.37 som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till olycksplatsen i höjd med den södra infarten till Medevi.
  • Enligt de första uppgifterna skulle en lastbil kolliderat med en mindre skolbuss. 10 barn skulle finnas på bussen.
  • Kl 07:56 var första polispatrull på plats och fler patruller larmades till platsen.
  • Vid kl 08:07 kunde räddningstjänsten meddela att det lyckligtvis inte fanns några allvarligt skadade efter olyckan.
  • Vägen stängdes av och det bildades långa köer i höjd med platsen.
  • Vid kl 08.39 skrev polisen att ingen behövde uppsöka vård med ambulans. De personskador som uppstått har handlat om lindriga sårskador och dessa plåstrades om på plats.
  • Vid kl 09 var vägen farbar igen.
  • Orsaken till olyckan är okänd.
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
MEDEVI 20210202 En lastbil kolliderade med en mindre skolbuss i höjd med Medevi under tisdagsmorgonen. Ett tiotal elever klarade sig med lindriga skador. Piolis, räddningstjänst och polis på plats. Foto Jeppe Gustafsson
error: