Bildspel+video: Månskenstur på Boren (nästan iallafall)

Bildreportage, Bild Östergötland

Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). -Perfekt aktivitet i dessa coronatider, säger deltagaren Claes Meijer. Se video och bildspel nedan när Claes och de övriga Borensbergarna skrinnar över den krispiga isen på Boren under onsdagskvällen.

BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20210127 Rutinerade långfärdsskrinnare träffades och åkte långfärdsskridskor på sjön Boren under onsdagskvällen. Kvällen bjöd på fem minusgrader, perfekt is och månsken (innan månen försvann bakom molnen). Perfekt aktivitet i dessa coronatider.
Foto Jeppe Gustafsson
error: