Nyheter i korthet, torsdag- Tre personer drabbade i trafikolycka

Nyheter i korthet, Bild Östergötland

Torsdag, 13:18- Tre personer drabbade i trafikolycka

  • Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan, det skriver polisens presstalesperson Thomas Agnevik på polisens sida.
  • 00.33 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 706 i Skeda. Tre personer skulle vara drabbade och ute ur bilarna. En kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott.
  • 01.53 polisen kallades till ett hus på Tyska Torget i Norrköping med anledning av misstänkt narkotikabruk. Polisen åkte till platsen och fattade misstankar mot en person, man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.
  • Det finns inte några brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Räddningstjänstens larm:

  • 00:34 Väg 706 i höjd med Ånväga – Linköping. Trafikolycka. En personbil har kört i diket på en mindre väg. Tre personer drabbade och alla har gått ut ur fordonet. Uppdatering 01:02- En person kommer följa med ambulansen för kontroll. Räddningstjänsten kommer lämna platsen
error: