Nyheter i korthet, tisdag: Stöld av läkemedel under natten

Nyheter i korthet, Bild Östergötland

Tisdag, 08:53- Stöld av läkemedel under natten

  • Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 49 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits för fylleri, det skriver polisens presstalesperson Åsa Willsund på polisens sida.
  • 03:30 Polisen larmades till ett apotek i området Skarphagen i Norrköping. En väktare hade fått in ett inbrottslarm och hade upptäckt en krossad ruta i entrédörren. Troligtvis har läkemedel tillgripits, oklar mängd. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En utredning om stöld genom inbrott är upprättad.
  • 02:26 Polisen larmades till ett varuhus på Storgatan i Linköping med anledning av att väktare hade fått in ett inbrottslarm. Någon hade krossat en ruta till ett skyltfönster och möjligen stulit skyltade produkter. Ett fordon ska av vittnen setts lämna platsen. Polisen har sökt efter bilen men utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Räddningstjänstens larm:

  • 00:32 Skäggetorpsgatan – Linköping. Automatlarm.
error: