Nyheter i korthet, söndag: Parkerad personbil brann under natten mot söndagen

Nyheter i korthet, Bild Östergötland

Söndag, 12:17- Nattens larm: Parkerad personbil brann under natten mot söndagen

  • Polisen i Östergötland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07, det skriver polisen på sin sida.
  • 01:53 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Ringvägen i Ödeshög med anledning av en brand. Det var en parkerad personbil som brann. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.
  • Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Räddningstjänstens larm:

  • 01:52 Ringvägen – Ödeshög. Brand i fordon. Brand i personbil. Fordonet är helt övertänt vid räddningstjänstens framkomst. Ingen spridningsrisk föreligger till byggnader eller andra fordon. Orsaken till branden är oklar. Räddningstjänsten släcker ned fordonet och kommer sedermera att lämna över till polis för utredning.
  • 05:14 Blästadskolan – Linköping. Automatlarm.
error: