Polisen/ Räddningstjänsten: Bilbrand under natten mot tisdagen

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06, det skriver polisen på sin sida.

  • 01:42 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Silverringen i Norrköping med anledning av en brand. Det visade sig att en parkerad bil brann. Ingen person skadades i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Räddningstjänstens larm:

  • 00:08 Bravikens pappersbruk – Norrköping. Automatlarm.
  • 01:44 Silverringen – Norrköping. Brand i fordon. Det ska brinna i en personbil vid Silverringen. Det ska vara spridningsrisk till bilar bredvid. Platsen är vid ändhållplatsen där spårvagnarna vänder. Uppdatering 01.57– Läget verkar lugnt och branden har inte spridit sig. En förbipasserande har släckt med en pulversläckare innan räddningstjänstens framkomst och det har endast brunnit i en bil. 
error: