Polisen/ Räddningstjänsten: Nattens larm- Bil kanade av E4:an

Nyhet, Bild Östergötland

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika, det skriver polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver på polisens sida.

  • 23:44 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Ödeshög med anledning av att en personbil kört in i mitträcket. När polispatrull kom till platsen kallades bärgare dit. Föraren, en man i 30-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan personskador. Polis misstänker inget brott i samband med trafikolyckan.
  • 02:59 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 32 i Kinda med anledning av att en personbil sladdat av vägen och in i en stolpe. Enligt SOS-larmet var tre personer drabbade. När polis kom till platsen stängdes vägen av i båda riktningarna under bärgningsarbetet. Initialt ska alla personer i bilen ha klarat sig utan personskador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.
  • 04:57 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Åtvidabergsvägen i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Räddningstjänstens larm:

  • 23:44 E4 straxt norr om Ödeshög – Ödeshög. Trafikolycka. Det ska vara en personbil som kanat av vägen. Skall stå på alla fyra hjulen. Två drabbade, båda ur bilen. Räddningstjänst framme på plats tillsammans med ambulans. Uppdatering 00:06- Räddningstjänst är klara på plats, väntar in polis och bärgning.
  • 03:06 Köleforsbron – Kinda. Trafikolycka. Personbil som kört in i mitträcke. Tre stycken drabbade alla ur fordonet. Uppdatering 03:28– Öppnar upp norrgående, Lämnar över till polis.
error: