Nyheter i korthet, söndag: Kapellskärning i Ödeshög

Nyheter i korthet, Bild Östergötland

Söndag, 14:41- Man i 80-årsåldern greps misstänkt för misshandel

  • Polis fick under söndagen vetskap om en misshandel som hade inträffat för några dagar sedan, vilket gjorde att polis beordrades till en bostad i centrala Linköping idag för att utreda händelsen, det skriver polisen på sin sida.
  • En man hade för några dagar sedan misshandlat en kvinna han har en relation med. Under söndagen kallades ambulans till platsen och kvinnan fördes till sjukhus med ambulans. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om kvinnans skador.
  • Mannen, som är i 80-årsåldern, greps misstänkt för misshandel.

Söndag, 14:36- Polisen/ Räddningstjänsten: Nattens larm

  • Polisen i Östergötland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07, det skriver polisens presstalesperson Dennis Johansson Strömberg på polisens sida.
  • 05:49 Polis larmades till en parkering i Ödeshög med anledning av en kapellskärning. Två personer ska ha setts lämna en lastbil med gods. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Vad som har tillgripits är i nuläget oklart.
  • Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Räddningstjänstens larm:

  • 23:49 Slatteforsvägen – Linköping. Automatlarm.
error: