Musikhjälpen: Nu har du chans att fira coronasäkrad jul med Tegnells

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Ikväll drar Sveriges Radios Musikhjälpen igång där årets tema är “Ingen människa ska lämnas utan vård”. Redan nu har insamlingar och bössor körts igång och nu kan du vara med och buda på olika event och föremål. I år har du chans att vara med och fira jul med statsepidemiolog Anders Tegnell.

  • Det är Tegnells döttrar Annemiek, 25 år, Emeli, 33 år, och Saskia, 30 år som vill vara med och bidra till temat genom att auktionera ut fem minuter av familjens julafton, det skriver TT.
  • Döttrarna har följt programmet länge och att delta i det här projektet passar extra bra när nästan hela familjen jobbar inom vården.
  • – Årets tema ligger oss varmt om hjärtat, i och med att nästan hela familjen jobbar inom vården. Det är kul att ta den här chansen för att få in så mycket pengar som möjligt, säger Annemiek Tegnell, som arbetar som sjuksköterska på en infektionsavdelning i Malmö, till TT.
  • Pristagaren till auktionen får fem minuter, via zoom, att vara med med familjen under julfirandet.
  • Julklappsutdelning, mycket julpynt och egenhuggen julgran utlovas.
  • Döttrarna har givetvis fått pappans godkännande till auktionen. Om statsepidemiolog Tegnell ska vara med i sändningen är dock oklart, han kanske köper kvällstidningen vid tillfället…
Nu har du chans att fira jul med Statsepidemiolog Anders Tegnell (bilden). Th programledarna i årets Musikhjälpen, Felix Sandman, Brita Zackari och Farah Abadi.
Foto Jeppe Gustafsson, Mattias Ahlm/ Sveriges Radio
error: