Polisen/ Räddningstjänsten: Skadad man anträffades på Söderleden i Norrköping natten mot söndagen

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Polisen har sedan 21:00 hanterat ett 100-tal ärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits och fyra personer har omhändertagits, det skriver polisens presstalesperson Daniel Söderqvist på polisens sida.

  • 23.49. Polisen får ett samtal om en man som ska ha setts bära på ett pistolliknande föremål i Söderköping. En man i 25-årsåldern kontrolleras, men inget pistolliknande föremål anträffas. Ingen anmälan skrivs.
  • 01.28. Polisen får ett samtal om en man som står på Söderleden. När polisen kommer till platsen visar det sig att mannen, som är i 25-årsåldern, har skärskador i en hand. Mannen förs till sjukhus för vård och polisen upprättar en anmälan om misshandel.

Räddningstjänstens larm:

  • 00:02 Plats: V55 Åby Norrgående – Norrköping. Personbil i kollision med älg. En person drabbad men ute ur fordonet. Räddningstjänst på plats för åtgärd och avspärrning. Jägare samt bärgare är beställda och på väg. Uppdatering 00:55- Arbetet på plats är nu avslutat och vägen kommer öppnas upp helt. Jägare har varit på plats och tagit hand om djuret. Den drabbade behövde inte uppsöka vård. Det skriver räddningstjänstens inre befäl, Mikael Kalered.
  • 00:37 Erstorpsvägen – Finspång. Brand i fordon. Ett fordon ska ha börjat brinna under färd. När räddningstjänsten anländer är fordonet helt övertänt men de drabbade är ur och i säkerhet. Släckningsarbetet pågår för fullt. Uppdatering 01:20– Personbilen är nu släckt och räddningstjänsten återvänt till stationen.
  • 00:48 Garvaregatan – Norrköping. Automatlarm.
  • 03:14 Ebersteinska skolan – Norrköping. Misstanke om brand. Enligt uppgift ska det synas rök inne i en lokal tillhörande en skola. Inget brandlarm har utlösts men räddningstjänsten åker dit för kontroll. Uppdatering- Efter undersökning så var det smutsiga fönster i kombination med belysning som var boven i dramat. Samtliga fordon har återvänt till stationen.
  • 05:47 Linghem – Linköping. Automatlarm.
error: