Fotografi/Teknik: Samsung presenterar Galaxy A12 och A02s

Fotografi/Teknik, Bild Östergötland

Samsung släpper de nya mobiltelefonerna Galaxy A12 och Galaxy A02s. Båda mobiltelefonerna är utrustade med långvarigt batteri, flera kameror och stor överskådlig skärm. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Galaxy A12 och A02s är ytterligare bevis på vårt arbete med att utveckla produkter i alla prisnivåer. De adderar ett större djup till vår A-serie och ger våra kunder fler alternativ på mobiltelefoner med alla våra viktigaste innovationer till fantastiskt pris, säger Oskar Smedstad, produktchef för A-serien på Samsung i Norden.

Mer kraft för att användas längre
Galaxy A02s och A12 är båda utrustade med en 6.5 tum stor HD+ Infinity-V-skärm som ger en klar och färgstark tittarupplevelse. Det kraftfulla batteriet på 5,000mAh gör att användare kan sträcktitta på sina favoritserier och båda mobiltelefoner kommer med 15W snabbladdning, så tiden för laddning minimeras.

Fånga mer av varje tillfälle
Både Galaxy A02s och A12 har kraftfulla kameror som gör det lättare att ta den perfekta bilden. Huvudkameran för Galaxy A12 på 48MP och för A02s på 13MP säkerställer att alla tillfällen kan fångas i hög kvalitet. Galaxy A12 har även en 5MP ultravidvinkelkamera för att ta storslagna landskapsbilder. Båda mobiltelefoner har en 2MP djupkamera, som möjliggör skärpedjupseffekter för den perfekta bilden, och en 2MP makrokamera för detaljrika närbilder.

Design som sticker ut
Galaxy A12 och A02s har båda en nätt design som gör dem bekväma att hålla och en stilren matt finish på baksidan. Både Galaxy A12 och A02s kommer i färgerna vit och svart och Galaxy A12 finns även tillgänglig i blått. Galaxy A12 drar även fördel av säkerhetsplattformen Samsung Knox och är utrustad med en fingeravtrycksläsare på sidan.

Samsung Galaxy A12 har ett rekommenderat pris på 1 990 SEK och Galaxy A02s på 1 790 SEK. Båda mobiltelefonerna har säljstart i början av 2021.

error: