Trafikolycka med epa-traktor

Nyhet, Bild Östergötland, Hagebyhöga.

En olycka med epa-traktor inträffade på Hagebyhögavägen, i höjd med Västra Stenby, på fredagskvällen. Fem personer var drabbade i olyckan.

  • Olyckan inträffade vid kl 15.19 på fredagseftermiddagen på Hagebyhögavägen mellan Hagebyhöga och Västra Stenby.
  • En epa-traktor körde av vägen och voltade av okänd anledning.
  • Fem personer ska ha varit drabbade i olyckan. De var vakna och talbara efter olyckan.
  • Räddningstjänsten meddelade kl 15.33 att vägen var helt avstängd väster om Riksväg 50 och att alternativa vägar fanns.
HAGEBYHÖGA 20201127 En epa-traktor välte på Hagebyhögavägen, strax söder om Motala, under fredagseftermiddagen. Fem personer drabbades i olyckan. Polis, räddningstjänst och ambulans på plats. Foto Jeppe Gustafsson
HAGEBYHÖGA 20201127 En epa-traktor välte på Hagebyhögavägen, strax söder om Motala, under fredagseftermiddagen. Fem personer drabbades i olyckan. Polis, räddningstjänst och ambulans på plats. Foto Jeppe Gustafsson
HAGEBYHÖGA 20201127 En epa-traktor välte på Hagebyhögavägen, strax söder om Motala, under fredagseftermiddagen. Fem personer drabbades i olyckan. Polis, räddningstjänst och ambulans på plats. Foto Jeppe Gustafsson
error: