Polisen/ räddningstjänsten: Brand i personbil under natten

Nyhet, Bild Östergötland

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Det skriver polisens presstalesperson Dennis Johansson Strömberg på polisens sida.

  • 23.44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Fogdegatan, Linköping, med anledning av en brand. Det var en fullt utvecklad brand i en personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.
  • 01.56 Polisen larmades till en restaurang i Ekholmen, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller involverades i ärendet och ungefär en timme senare kontrollerades en man, som är i 25-årsåldern, och mannen kopplades samman med inbrottet. Mannen greps misstänkt för stöld genom inbrott. Senare under natten anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.
  • Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Räddningstjänstens larm:

  • 23:43 Fogdegatan – Linköping. Brand i fordon. Uppdatering 23:58-Fullt utvecklad brand i en bil med risk att bilar bredvid kan bli värmepåverkade. Polis är på plats. Prognos 40 min.
  • 05:44 Dagsbergsvägen – Norrköping. Automatlarm.
error: