Polisen/räddningstjänsten: Olycka och torrkokning under natten

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har fått följa med för provtagning. Det skriver polisens presstalesperson Thomas Agnevik på polisens sida.

  • 00.55 SOS-larm till polisen om brand i bostad på Risings väg i Finspång. Enligt inringare var det en brandvarnare som ljöd. Det rörde sig om en torrkokning som inte börjat brinna och det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Räddningstjänstens larm:

  • 00:59 Risingsväg – Finspång. En inringare känner röklukt från en lägenhet. Räddningstjänsten åker och undersöker. Uppdatering: 01:19- Det visade sig vara en torrkokning så räddningstjänsten kommer vädra ut röken från lägenheten prognos 15 minuter.
  • 06:23 V1088 Evertsbyvägen – Motala. Trafikolycka. En personbil har av okänd anledning kört i diket och ligger på taket. Två personer drabbade, båda har själva tagit sig ut ur fordonet, begränsad framkomlighet på platsen. Uppdatering: 07:00- Räddningstjänsten från Motala är klara på platsen. Oklart om någon fick följa med till sjukhus. Polisen tar över ärendet. Bärgare är på plats och tar hand om bilen som ligger i diket.
error: