Akvedukten Borensberg: Nu har arbetet inletts- Vägen helt avstängd nattetid

Nyhet, Bild Östergötland, Borensberg.

Idag inleddes arbetet med reparationen av akvedukten på riksväg 34 i höjd med Borensberg.

  • Det var den 8 september som en lastbil kraschade in i betongfundamentet till akvedukten, på riksväg 34, i höjd med Borensberg. Lastbilen började brinna och ett räddningspådrag startade och höll på hela natten. En 25-årig man fördes med ambulans till sjukhus.
  • Idag inleddes arbetet med att reparera akvedukten och kan komma att pågå till den 23 oktober, enligt skyltar på plats.
  • Reparationsarbetet ska pågå under nattetid vilket innebär att vägen då är avstängd mellan kl 19 och 06.00.
  • Trafiken leds om via Borensberg.
BORENSBERG 20201019 Riksväg 34 i höjd med akvedukten är från och med måndag avstängd nattetid. Svevia är på plats för att reparera akvedukten efter att en lastbil kraschat in och fattat eld i akvedukten. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201019 Riksväg 34 i höjd med akvedukten är från och med måndag avstängd nattetid. Svevia är på plats för att reparera akvedukten efter att en lastbil kraschat in och fattat eld i akvedukten. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201019 Riksväg 34 i höjd med akvedukten är från och med måndag avstängd nattetid. Svevia är på plats för att reparera akvedukten efter att en lastbil kraschat in och fattat eld i akvedukten. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201019 Riksväg 34 i höjd med akvedukten är från och med måndag avstängd nattetid. Svevia är på plats för att reparera akvedukten efter att en lastbil kraschat in och fattat eld i akvedukten. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201019 Riksväg 34 i höjd med akvedukten är från och med måndag avstängd nattetid. Svevia är på plats för att reparera akvedukten efter att en lastbil kraschat in och fattat eld i akvedukten. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20201019 Riksväg 34 i höjd med akvedukten är från och med måndag avstängd nattetid. Svevia är på plats för att reparera akvedukten efter att en lastbil kraschat in och fattat eld i akvedukten. Foto Jeppe Gustafsson
error: