Bruce Springsteen släpper ”Ghosts” från kommande albumet ”Letter To You”

Kultur och nöje, Bild Östergötland

Bruce Springsteen har släppt ”Ghosts” som är den andra låten från kommande albumet ”Letter To You”. Bruce spelade in ”Ghosts” live med the E Street Band i hans hemmastudio i New Jersey. Låten släpps tillsammans med en video som innehåller klipp från inspelningarna i studion samt äldre klipp från när Springsteen var musiker i band som The Castiles. Det skriver Sony music i ett pressmeddelande.

  • Bruce som tidigare släppt titelspåret ”Letter To You” gör sig redo för albumrelease fredag den 23 oktober. Albumet blir Springsteens 20:e studioalbum och det är första gången som han spelar med the E Street Band sedan The River turnén 2016. Albumet är producerat av Ron Aniello och Bruce Springsteen, mixat av Bob Clearmountain och mastrat av Bob Ludwig.
  • Bruce Springsteen säger; “’Ghosts’ is about the beauty and joy of being in a band, and the pain of losing one another to illness and time,” says Springsteen. “’Ghosts’ tries to speak to the spirit of the music itself, something none of us owns but can only discover and share together. In the E Street Band, it resides in our collective soul, powered by the heart.”
Bruce Springsteen har släppt ”Ghosts” som är den andra låten från kommande albumet ”Letter To You”.
Foto Danny Clinch
Bruce Springsteen har släppt ”Ghosts” som är den andra låten från kommande albumet ”Letter To You”.
Foto Danny Clinch
Bruce Springsteen har släppt ”Ghosts” som är den andra låten från kommande albumet ”Letter To You”.
error: