Polisen/ räddningstjänsten: Nattens larm

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan, se nedan. Det skriver polisens presstalesperson Thomas Agnevik på polisens sida.

  • 01.01 i samband med en fordons- och förarkontroll i stadsdelen Ryd i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 35-årsåldern. Han blev också misstänkt för ringa vapenbrott och fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare i samma bil, också man i 35-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott och ringa vapenbrott och fick också genomgå provtagning och förhör. Båda två hade burkar med pepparspray, därav ringa vapenbrott. Dessa togs i beslag.
  • Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Räddningstjänstens larm:

  • 23:36 Kromgatan – Norrköping. Automatlarm.
  • 06:27 Plankgatan – Norrköping. Undersökning. Ljudande brandvarnare våning fyra visade sig bero på en torrkokning. Station Centrum återgår inom kort.
error: