Teknik/Fotografi: Samsung Galaxy S20 FE – populäraste funktionerna tillgängliga för fler

Fotografi/Teknik, Bild Östergötland

Samsung Galaxy S20 FE är det senaste tillskottet i Galaxy S-familjen. Samsung har lyssnat till vad Galaxy-användare världen över gillat mest med S-serien och sedan samlat de populäraste funktionerna i Galaxy S20 FE till ett tillgängligt pris. Resultatet är en smartphone med maxad kamera, stor skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens och kraftfullt batteri. Mobilen kommer dessutom i hela sex färgalternativ. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Galaxy S20 FE är en del av S20-familjen och en riktig premium-smartphone, men till ett pris som gör den tillgänglig för fler. Vi har lyssnat på våra Galaxyanvändare och inkluderat de mest uppskattade funktionerna i S-serien såsom trippelkamera, 5G, display med 120 Hz och ett stort batteri som du kan lita på hela dagen. Dessutom kommer den i hela sex exklusiva färger så att alla kan hitta en modell som passar just dem, säger Sebastian Wirhed, Produktchef mobiltelefoner på Samsung Electronics Nordic.

Galaxy S20 FE är utrustad med kamerafunktionalitet som ger användaren verktygen för professionellt skapande och delande på hög nivå. Bland annat en innovativ 32 megapixel selfiekamera som gör det lättare än någonsin att ta den perfekta selfien. Den extremt ljuskänsliga kameran med större bildsensor och effektivare utnyttjande av pixlarna gör det möjligt att ta riktigt bra bilder även i mörkare miljöer. Genom AI-integrering kan kameran känna igen och ta bort rörelseoskärpa samt föreslå de bästa bilderna.

För att ta riktigt bra naturbilder eller få med detaljer i bilden på långt avstånd har Galaxy S20 FE en 30x Space Zoom som kombinerar 3x optisk zoom med en högteknologisk digital zoom – en teknik som gjorts möjlig tack vare AI – för att komma närmare och ge bilder av högsta kvalitet.

Galaxy S20 FE har en stilren design och kommer i en bred färgskala med hela sex alternativ, så att du kan hitta den modell som passar just din stil. Den matta baksidan minimerar fingeravtryck.

Galaxy S20 FE är redo för 5G, vilket skapar helt nya möjligheter att snabbt ladda ner tunga filer eller njuta av multimediainnehåll av högsta kvalitet när man är på resande fot och inte har tillgång till wifi-uppkoppling. Skärmen är en 6,5 tum stor Infinity-O Super AMOLED, med 120 Hz uppdateringsfrekvens. Detta ger en mjukare och mer följsam bild för maximal bildupplevelse oavsett om man surfar, streamar serier eller spelar avancerade mobilspel. Tillsammans med 5G och tillvalet Xbox Game Pass Ultimate får användare dessutom tillgång till gaming i toppklass.

Med det kraftfulla batteriet på 4500 mAh slipper man oron för att mobilen dör just när man behöver den som mest. Med Supersnabbladdning (25W) och trådlös snabbladdning (15W) ges extra snabb och smidig laddning när det väl blir dags och trådlös batteridelning gör att användaren kan dela med sig av kraften i Galaxy S20 FE till andra kompatibla enheter. Lämna laddaren till smartklockan hemma på resan eller hjälp en kompis som börjar få slut på batteri. Galaxy S20 FE är även vatten- och dammtålig enligt IP68, perfekt för det nordiska klimatet.

Galaxy S20 FE har utrymme för alla dina appar, foton och videos genom 128GB eller 256GB internlagring och möjlighet att addera micro SD-kort för upp till 1 TB extra lagring. Användare får även upp till tre generationers uppdateringar av Androids operativsystem, för bästa säkerhet och att uppleva framtidens funktioner från Samsung.

Samsung Galaxy S20 FE kan förbokas från den 23:e september och har säljstart den 2:a oktober med ett rekommenderat pris på 7 490 SEK för 4G-version och 8 490 SEK för 5G-redo version. Den kommer i färgerna Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy och Cloud White.

error: