Polisen/ Räddningstjänsten: Man krossade ruta-Greps av polis

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Under natten mot måndagen har polisens regionledningscentral hanterat 39 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits. De flesta händelser som har dokumenterats är kontroller som har slutat utan anmärkning, det skriver polisens presstalesperson Åsa Willsund på polisens sida.

  • 05:49 Polisen larmades till en livsmedelsbutik på Stora Allén i Finspång. En man sågs krossa en ruta till butikens entré och inringaren såg mannen ta sig in i butiken. När polis kom till platsen var mannen kvar i butiken och han greps misstänkt för försökt till stöld genom inbrott. Han fördes till polisstationen för förhör. Uppdatering: 08:49-Den gripne mannen är i 30-årsåldern. Han är fortfarande gripen.

Räddningstjänstens larm:

  • 23:27 Boregatan – Motala. Automatlarm.
  • 03:12 Fastes gata – Linköping. Automatlarm.
  • 06:58 Söderleden – Norrköping. Trafikolycka. Personbil som kört ner i diket. 2 personer drabbade, båda är ur fordonet.
error: