Hon blir tillförordnad VD för Norrköping Visualisering AB

Nyhet, Bild Östergötland, Norrköping.

Anne Revland, idag HR-konsult och tidigare näringslivsdirektör, går in som tillförordnad VD för det kommunala bolaget Norrköping Visualisering AB. Det under tiden som rekryteringen av en ny VD pågår. Det skriver Norrköpings kommun i ett pressmeddelande.

–  Det ska bli både roligt och utmanande. Det är en helt fantastisk verksamhet och jag ser fram emot att åter igen få leda en verksamhet efter att de senaste åren ha ägnat mig åt att stötta och coacha andra chefer i deras ledarutmaningar, säger Anne Revland.

Norrköping Visualisering AB driver det publika science centret vid Visualiseringscenter C som är en kompetenshub som samlar forskning, produkt- och företagsutveckling, publik verksamhet och utbildning.

– I Anne Revland får vi en person med gedigen erfarenhet av att leda en organisation och att vara chef. Hennes kompetens kommer att vara en stor tillgång för Norrköping Visualisering AB och Visualiseringscenter C. Det känns jättebra att hon vill ta det här uppdraget, säger Teresa Carvalho (S), styrelseordförande för Norrköping Visualisering AB.

Anne Revland.
Foto Norrköpings kommun
error: