Polisen/ Räddningstjänsten: Person misshandlad när ett 20-tal personer bråkade

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 78 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits för brott men 16 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det skriver polisens presstalesperson Åsa Willsund på polisens sida.

  • Många av de ärenden som har inkommit är relaterade till krogmiljön. De flesta har handlat om osämja mellan personer. Några få av händelserna har lett till att en anmälan har upprättats.
  • 01:35 En man tog kontakt med en ordningsvakt i centrala Norrköping. Mannen uppgav att han hade blivit misshandlad på Himmelstalundsfältet strax innan. Där ska det ha varit ett bråk mellan ett 20-tal personer och mannen hade blivit sparkad i ryggen. Polisen kontrollerade Himmelstalundsfältet men inga bråkande personer anträffades. En anmälan om misshandel upprättades. Det finns ingen misstänkt.

Räddningstjänsten larm:

  • 23:12 Västerby – Linköping. Trafikolycka. Se tidigare notis.
  • 02:40 Skänningevägen – Motala. Trafikolycka. Singelolycka personbil som kört i en stolpe. Två personer drabbade båda ur bilen och enligt inringare så verkar dom inte skadade. Uppdatering 03:11 Inga personskador, polis på plats. Trafikledningscentralen meddelad anggående nerkörd lyktstolpe.
  • 02:46 Norrängsgatan – Motala. Automatlarm.
  • 06:09 Skogslyckegatan – Linköping. Kontroll röklukt. Luktar rök och en brandvarnare tjuter i lägenhet. Uppdatering 06:15 Räddningstjänsten på plats och det visar sig att det är en torrkokning. Vädrar lägenheten, lägenhetsinnehavaren öppnade själv dörren, lugnt på platsen
error: