Polisen/ Räddningstjänsten: Inbrott i förbutik- Rörigt på platsen

Nyhet, Bild Östergötland, Linköping.

Under natten mot måndagen har polisens regionledningscentral hanterat 37 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning. Det skriver polisens presstalesperson Åsa Willsund på polisens sida.

  • 05:07 Polisen larmades till en livsmedelsbutik på Torggatan i Åtvidaberg. En väktare hade upptäckt att någon hade slagit sönder ett fönster till butiken och förmodligen tagit sig in i förbutiken då det var tillrört på platsen. Några snusdosor låg spridda i lokalen så förmodligen har gärningspersonen fått med sig tobaksvaror. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas.

Räddningstjänsten larm:

  • 22:56 Vickerkullavägen – Motala. Automatlarm.
  • 00:56  Jungfruvägen – Vadstena. Automatlarm.
  • 06:29 Folkborgsvägen – Norrköping. Automatlarm.
  • 07:59 Folåsa – Linköping. Automatlarm.
error: