Polisen: Tre män greps misstänkta för stöld

NYHET, Bild Östergötland, Linköping.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notis nedan. Det skriver polisens presstalesperson Björn Öberg på polisens sida.

  • 00.11 En polispatrull hade stoppat en bilist på Lindåkersgatan i Norrköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Mannen som körde är i 40-årsåldern. Han togs med för provtagning. Mannen blev även misstänkt för olovlig alternativt grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk.
  • 03.58 Ett vittne hade sett tre personer hålla på med ett verktyg vid en bil i Ryd, Linköping. Det hade slagit gnistor. Polisen kom dit, men då fanns personerna inte kvar. En annan polispatrull på väg till brottsplatsen mötte en bil i hög fart, som strax efter kunde stoppas. I bilen fanns tre män, en varm vinkelslip och tre katalysatorer. Männen greps, misstänkta för stöld. De är i 25-, 25- och 30-årsåldern.
error: