Polisen/ Räddningstjänsten: Man klättrade in på ett boende

NYHET, Bild Östergötland, Linköping.

Under natten mot torsdagen har polisen hanterat 64 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det skriver polisens presstalesperson Åsa Willsund på polisens sida.

  • 00:15 Polisen larmades till ett boende på Sandgatan i Linköping. En man hade tagits sig in till en av de boende genom att klättra upp på en balkong. Man misstänker att han också slog sönder en ruta i huvudentrén till boendet. Mannen lämnade boendet springandes och det är oklart vad han hade där att göra. En anmälan om skadegörelse är upprättad.
  • 01:26 En polispatrull kontrollerade en personbil och dess förare på parkeringen till Linköpings arena. Föraren, en man i 35-års åldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.
  • 01:26 Polisen larmades till Grundläggaregatan i Norrköping med anledning efter larm om bråk. En man i 25-års åldern hade blivit misshandlad av för honom okända personer som hade lämnat platsen. Polisen har sökt efter gärningspersonerna men utan resultat. Den skadade mannen fick skjuts till sjukhus av polispatrullen. En anmälan om misshandel är upprättad.

Räddningstjänstens larm:

  • 22:31 Sydvallen – Norrköping. Det ska brinna i en moped. Ingen spridningsrisk.
  • 06:47 Luxorgatan – Motala. Automatlarm.
error: