Storbranden: Tekniker och brandutredare på plats i byggnaden

NYHET, Bild Östergötland, Linköping.

Under lördagseftermiddagen rasade en storbrand i Skattegården i Linköping. Redan under lördagsnatten inledde polisen en förundersökning om grov allmänfarlig vårdslöshet. Under tisdagen var polisens tekniker på plats.

  • Misstanken är att någon kan handskats vårdslöst med eld eller glöd.
  • Många drabbades av branden. 36 lägenheter ska vara brandskadade och 26 rökskadade.
  • Under tisdagen började polisen och räddningstjänsten undersökningen av brandplatsen.
  • På plats var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare.
  • Att brandplatsundersökningen startade just idag beror på att det har varit för varmt i byggnaden.
Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
LINKÖPING 20200630 Flerfamiljshuset i Skattegården, Skäggetorp, där det brann under lördagen. Under tisdagen var polisens tekniker och räddningstjänstens brandutredare på plats vid och i huset. Foto Jeppe Gustafsson
error: