Polisen/ Räddningstjänsten: Ung kvinna misshandlad

NYHET, Bild Östergötland, Linköping.

Under natten mot tisdagen har polisen hanterat 44 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits för misshandel, se nedan. Två personer har omhändertagits för fylleri. Det skriver polisen på deras sida.

  • 02:06 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Gröndalsgatan i Norrköping. En passagerare misstänks för ringa narkotikabrott innehav då patrullen hittade misstänkt narkotika på honom. Den misstänkta mannen är i 35-års åldern.
  • 04:03 Polisen larmades till en bensinmack i Hejdegården, Linköping. En kvinna hade blivit misshandlad och fick hjälp av personal på macken att larma polis. Kvinnan hade skador men behövde inte föras till sjukhus. Under tiden som polisen pratade med kvinnan kom den misstänkta gärningspersonen, en man i 20-års åldern, till platsen. Mannen greps misstänkt för misshandel och brott mot knivlagen.

Räddningstjänstens larm:

  • 03:59 Ströbogatan – Norrköping. Automatlarm
error: