Polisen: Nattens och morgonens händelser

NYHET, Bild Östergötland, Linköping.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan. Det skriver polisen på deras sida.

  • 02.25 SOS-larm till polisen om brand i Vrinneviskogen. Det ska vara ca 2 ha som brunnit och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.
  • 03.25 i samband med en rutinkontroll av en bilist på E22 blev bilföraren, en man i 30-års åldern misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning och förhör.
  • 08.59 SOS-larm till polisen om arbetsplatsolycka i en bergtäkt i Nykil. Enligt larmet ska en person ha fallit och skadat sig. 09.15 polisen är framme på olycksplatsen. 09.50 polisen har varit på platsen och genomfört inledande utredningsåtgärder. Det som verkar ha hänt är att en man i 30-års åldern har fallit några meter och skadat sig, omfattningen av skadorna är okänt, men han var vaken och talbar när ambulansen anlände. Polisen kommer att utreda ärendet som arbetsplatsolycka.
error: