Boksläpp för nya författarduon

KULTUR och NÖJE, Bild Östergötland, Linköping.

Sångerskan, radioprofilen och kulturpersonligheten Lana Brunell har slagit sig ihop med kändisadvokaten Thomas Bodström. Tillsammans ger de nu deckaren “Ditt hjärta är mitt”. Under lördagen hade de releasefest i Linköping.

  • Ditt hjärta är mitt utspelar sig under några dagar i juni i Motala, Östergötland. Huvudperson är Nina Malm, polis och sångerska. När en ung kvinna hittas mördad med hjärtat utskuret utses Nina till förundersökningsledare. Till sin hjälp har hon trygga Peo, i många stycken Ninas motsats. Nina är impulsiv och känslostyrd, och agerar inte alltid ”enligt regelboken”.
    Ninas syster Danny jobbar på Sveriges Radio P4 Östergötland och när hon får nys om att ett mord begåtts på hennes ”hemmaplan” bestämmer hon sig för att visa radiocheferna att hon minsann är en kompetent journalist och ingen ”sketen lokalreporter”. Hon kastar sig ut på fältet för att granska polisens – och sin syster Ninas – arbete.
  • Lördag 13 juni släpps boken Ditt hjärta är mitt, en pusseldeckare skriven av Lana Brunell och Thomas Bodström. Eftersom boken utspelar sig i Motala under Vätternrundan, och såväl boksläppet som Vätternrundan tvingats ställa in pga covid-19, hoppar Thomas och Lana upp på varsin cykel och kör #minegenvätternrundan. De kommer att agera cykelbud och leverera ett begränsat antal förbeställda böcker till läsare i Linköping.

LINKÖPING 20200613. Bok-release för Thomas Bodström och Lana Brunnell med Boken ” Ditt hjärta är mitt ” . På bilden ses frv Thomas Bodström , Gunilla Brynell-Johansson VD Vätternrundan och Lana Brunell.
Foto Patrik Jonsson
error: