VIDEO: HÅRDA VINDAR FÄLLDE MÅNGA TRÄD I LÄNET

NYHET, Bild Östergötland, Borensberg.

På torsdagen har räddningstjänsten åkt på ett flertal larm om fällda träd i efter de hårda vindar som SMHI Klass1-varnat för.

  • Räddningstjänsten har åkt på ett flertal larm med fällda träd.
  • Ett larm gällde träd vid Borensbergs norra infart. Där hade flera träd lagt sig över vägen.
  • Räddningsstyrkan hade även varit på ett larm vid orienteringsstugan.
  • I detta nu är de även på väg till Skänningevägen.
  • Tjällmo har också larmats till liknande larm om fällda träd.
BORENSBERG 20200402 Hårda vindar ställde till det i trafiken under torsdagen. Här fällda träd i Borensberg, Östergötland. SMHI hade sedan tidigare varnat och utfärdat en Klass1-varning för hårda vindar under torsdagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20200402 Hårda vindar ställde till det i trafiken under torsdagen. Här fällda träd i Borensberg, Östergötland. SMHI hade sedan tidigare varnat och utfärdat en Klass1-varning för hårda vindar under torsdagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20200402 Hårda vindar ställde till det i trafiken under torsdagen. Här fällda träd i Borensberg, Östergötland. SMHI hade sedan tidigare varnat och utfärdat en Klass1-varning för hårda vindar under torsdagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
BORENSBERG 20200402 Hårda vindar ställde till det i trafiken under torsdagen. Här fällda träd i Borensberg, Östergötland. SMHI hade sedan tidigare varnat och utfärdat en Klass1-varning för hårda vindar under torsdagseftermiddagen. Foto Jeppe Gustafsson
En studsmatta på vift i Motala.
Foto Ville Isaksson
error: