“Big brother”: Joakim Lundells deltagande var en blåsning

KULTUR OCH NÖJE, Bild Östergötland.

Det har stormat hårt runt årets Big brother. Nu står det klart att en av Sveriges största youtubers, Joakim Lundell, är klar för programmet – det bekräftar TV4.

  • Joakim Lundell ser fram emot det sociala spelet i huset och att skapa lite oreda i grupperna. Han behöver egentligen inte vinstmiljonen men har på sin bucketlist att vinna en dokusåpa. Så står det i ett pressmeddelande från TV4.
  • – ”Big brother” är ett socialt spel på riktigt och det är jag jäkligt intresserad av. Nu sätts deltagarna på det ultimata provet. Det ska bli spännande att se hur de tacklar när det kommer in en person som har en fanskara minst lika stor som programmet har tittare. Vad kommer det att göra med dem? säger Joakim Lundell i ett uttalande i Aftonbladet.

UPPDATERING 3 MARS kl 11:32-

Det blir bara några dagar i huset för Joakim Lundell. Allt rör sig om en blåsning och han lämnar huset på onsdag. – Jag tror inte de misstänker något, sa Joakim Lundell innan han gick in i huset. Det skriver Aftonbladet.

Marina Ljung, producent på produktionsbolaget Meter, säger att det tidigare varit populärt att ta in mullvadar i programmet och att det kommer bjudas på andra populära inslag under veckan.

– Det är jubileumsvecka. ”Big brother” fyller 20 år i världen och därför har vi med Jocke som mullvad denna vecka, då Jocke är känd i realityvärlden.

”Big brother” sänds tisdag till söndag 19.00 och måndagar 21.00 på Sjuan, TV4 Play och Cmore. Det sänds även dygnet runt på Cmore.

Foto TV4
error: